INSINÖÖRITYÖ TARJOLLA = TYÖPAIKKA TARJOLLA, CAD/CAM OHJELMISTOIHIN LIITTYVIEN SHOP FLOOR OHJELMISTOJEN MYYNTI JA KOULUTUS

  1. Missä

Rensi Finland Oy on Klaukkalassa sijaitseva maahantuontiliike. Myymme erilaisia CAM ohjelmistoja (Surfcam, WorkNC, Radan,PEPS, ANSYS SpaceClaim), Mittakoneita,  CNC koneistuskeskuksia ja sorveja ja CNC routereita. Myös kuitulaserit ja CO2 laseri sekä veitsileikkurit kuuluvat repertuaariimme. Työympäristö on nuorekas, mukana 2 valmistunutta ja yksi valmistumassa oleva insinööri.

Katso www.rensi.fi, https://www.instagram.com/rensifinland/

 

  1. Mitä

Etsimme kaveria tekemään ensiksi insinöörityötä, siis 2,5 päivää viikossa insinöörityötä ja 2,5 päivää työtä Rensissä ja sitten valmistuttua tai max 6 kk jälkeen tekemään täysipäiväisesti työtä.

Sopiva insinöörityön aihe on esimerkiksi “NC Simulation and other shop floor software, the Finnish market now and in the future”

 

Täysipäiväinen työ on  CAD/CAM ohjelmistoihin liittyvien konesimulointi, työkaluvarastonhallinta ja muiden shop floor ohjelmistojemme esittelyä, myymistä ja kouluttamista Suomessa ja Eestissä. sekä hoitamaan niiden myyntiä nuorekkaaseen myyntiteamiimme. Lisäksi opetamme hänet myymään ja hoitamaan uusien tuotteidemme käyttöönoton.

 

Työ on siistiä puhtaissa tiloissa tapahtuvaa tietokoneavusteista työtä ja sisältää matkustamista asiakkaille.

 

 

  1. Vaatimukset

 

Henkilön taustalla olisi hyvä olla valmistustekniikka koulutusta ja käsitystä CNC koneista. Eduksi on jos on taustaa CNC-koneiden käytöstä kesätyöpaikassa ja tosi kiva jos osaa ohjelmoida.

 

Jos on kuullut G-koodista tai työstökoneiden ohjelmoinnista, niin hyvä, mutta pystymme kouluttamaan G:n ja CAM-ohjelman itse, kuten myös koulutamme tuotteet ja myynnin. Hyvä itsevarmuus ja kyky lukea ja ymmärtää englanninkielisiä käyttöohjeita auttaa selviytymään työssä. Kyky kirjoittaa selkeitä englanninkielisiä sähköposteja. on vaatimus kuin myös ymmärrys tietokoneista.

 

Jos armeija on käytynä, se on tietty eduksi.

 

Lähetä CV, soita, tule käymään

 

  1. Yhteystiedot

 

Vesa Sirén

toimitusjohtaja

vesa.siren@rensi.fi

p: 09 879 22 66

« Takaisin ajankohtaisiin