INSINÖÖRITYÖ TARJOLLA = TYÖPAIKKA TARJOLLA, MYYNTI JA MITTAKONEIDEN/ROUTEREIDEN KÄYTTÖÖNOTTO

  1. Missä

Rensi Finland Oy on Klaukkalassa sijaitseva maahantuontiliike. Myymme Mittakoneita, Surfcam ohjelmistoja, CNC koneistuskeskuksia ja sorveja ja CNC routereita. Myös kuitulaserit ja CO2 laseri sekä veitsileikkurit kuuluvat repertuaariimme. Työympäristö on nuorekas, mukana 2 valmistunutta ja yksi valmistumassa oleva insinööri.

Katso https://www.instagram.com/rensifinland/?hl=fi

 

  1. Mitä

Etsimme kaveria tekemään ensiksi insinöörityötä / 2,5 päivää viikossa työtä ja sitten valmistuttua tai max 6 kk jälkeen täysipäiväisesti työtä hoitamaan myymiemme CNC mitta ja jyrsinkoneiden käyttöönottoja Suomessa ja Eestissä sekä hoitamaan niiden myyntiä nuorekkaaseen myyntiteamiimme. Lisäksi opetamme hänet myymään ja hoitamaan uusien tuotteidemme käyttöönoton.

 

Työ on siistiä puhtaissa tiloissa tapahtuvaa tietokoneavusteista työtä ja sisältää matkustamista asiakkaille.

 

Insinöörityön aiheena voi olla mikä tahansa konepaja koneisiin sopiva aihe, vaikkapa veitsileikkurien käytöstä teollisuudessa.

 

  1. Vaatimukset

 

Henkilön taustalla olisi hyvä olla automaatio / Mekatroniikka puolen koulutusta tai jos on konetekniikka puolelta, niin sähköpuolen ammattikoulu olisi hyvä, mielellään vahvaa sähköosaamista ja sähkökuvien lukeminen osattuna.  Kolvin olisi hyvä pysyä kädessä ja yleismittarin käytössä kokemus on eduksi.

 

Jos on kuullut G-koodista tai työstökoneiden ohjelmoinnista, niin hyvä, mutta pystymme kouluttamaan G:n ja CAM-ohjelman itse, kuten myös koulutamme tuotteet ja myynnin. Hyvä itsevarmuus ja kyky lukea ja ymmärtää englanninkielisiä käyttöohjeita auttaa selviytymään työssä. Kyky kirjoittaa selkeitä englanninkielisiä sähköposteja. on vaatimus kuin myös ymmärrys tietokoneista

 

Jos armeija on käytynä, se on tietty eduksi.

 

Lähetä CV, soita, tule käymään

 

  1. Yhteystiedot

 

Vesa Sirén

toimitusjohtaja

vesa.siren@rensi.fi

p: 09 879 22 66

« Takaisin ajankohtaisiin