Mittauspalvelu uudistuu

Rensi  on maamme yrityskentässä  monella tavalla erilainen yritys  . Rensi toimittaa asiakkailleen kaiken mahdollsen palvelun, laitteiston ja ohjelmistot   ajatus/idea –> tuote –> lasku asiakaalle ketjussa.

Tuotekehityksessa tarvitaan palveluja, joita jokaisen ei kannata ostaa itse, kuten 3D skannaus ja tuotteen mallinnus tästä tai vastaava tuotekehitystoiminta. Vastaavasti tuotannon loppupäässä tulee vasta tuotteen mittojen todennus mittammalla ja tuotannossa myöskin hyvin tarpeelssiten kokoonpano- ja hitsausjigien tarkistus vuosittain.

Aberlink Axiom too HS koordinaattimittauskone

Olemme varustaneet koneen 5-akseli päällä ja automaattisella mittapään vaihdolla kuin myös videomittauspäällä ja luonnollisesti CNC – ohjelmistossa on myös 3D mallia vastaan mittaus. Tällä lisävarusteiden ja ohjelmiston yhdistelmällä pystymme mittamaan kaikki pehmeät ja kovat 2D ja 3D kappaleet, jotka mahtuvat koneen pöydälle.

Axiom to HS

Mittakone

Rensin 3D skannauspalvelu

Uusi Artec Eva 3D skanneri, joka pystyy skannaamaan myös tekstuurit eli bittikartat kolmioverkkoon mukaan. Artec Evan luomaa STL tiedostoa voidaan hyödyntää esimerkiksi pikamallitulostimissa ns. 3D printtereissä. STL-datan parantamista ja valmistelua varten 3D-printtreihin Rensillä on käytössä ANSYS SpaceClaim ohjelma, joka on lyömätön 3D printtauskappaleiden valmistelussa.

skanneri

Eva 3D skanneri

tekstuuri skannauksessa

Skanattu tuoli bittikartalla

Vasemmalla EVA ja oikealla 3D skannattu antiikki tuoli, Huomatkaa kuinka hyvin kaiverretut yksityiskohdat ja kankaan ja rungon tekstuuri on tullet esille. Ei pelkästään 3D malli vaan myös sen oikea ulkonäkö

Asiakkaalle tapahtuva isojen kappaleiden mittaus – FARO nivelvarsi kone

Asiakkailla on kappaleita, kokoonpanojigejä, isoja teräsrakenteita tai isojen koneistuskappaleiden paikoitusta avarruskoneelle ja näiden mittaus on tapahduttava paikan päällä. Rensillä on käytössä FARO EDGE 9 nivelvarsimittakone yhdessä koskettavan pään kanssa että myös FARO 3D skanneripää levy-/muovipaneelien kuin myös valumallien ja kappaleiden mittaamiseen.  Rensillä on myös Geomagic ohjelmat sekä laaduntarkkailuun että käänteiseen suunnitteluun. Mallintamiseen käytämme myös SpaceCalim ohjelmistoa.

faro edge skanneri

Nivelvarsi mittakone

 

« Takaisin ajankohtaisiin