Artec Ray

isojen kappaleiden 3D skannaus

Suuren tarkkuuden skanneri isojen  kappaleiden 3D skannaukseen

Isojen kappaleiden 3D skannaus Artec Ray skannerilla on markkinoiden nopein ja tarkin ratkaisu,  esimerkkeinä tuuliturbiinit, laivan potkurit, lentokoneet ja rakennuksien julkkisivut. Edistyksellinen laserteknologia(LIDAR) takaa korkealaatuisen 3D-skannauksen jopa 110metriin saakka.  Helppokäyttöisen Artec Studion ansiosta mallin käsittely ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Uutuutena myös Autopilot toiminto, millä kaikki 3D-mallit automaattisesti kovalevylle.  Artec Rayn puhtaat skannaustulokset yhdistettynä Artec Studion vaivattomuuteen takaavat markkinoiden varmimman ja nopeimman 3D-skannauksen.

Helppoa ja nopeaa dataa – isojen kappaleiden 3D skannaus

Kannettava ja kompakti pitkän kantaman LIDAR-teknologiaa käyttävä 3D-skanneri on luotu erittäin suurten kappaleiden skannaukseen. Sisäänrakennetun akun avulla voit skannata sekä sisällä että ulkona jopa 4 tuntia ilman ulkoista virtalähdettä Tämä tekee Artec Raystä täydellisen ratkaisun paikan päällä suoritettaviin 3D-skannauksiin.

Edistyksellinen ohjelmistoyhteensopivuus

3D-skannaus ja prosessointi tehdään suoraan tehokkaassa Artec Studio -ohjelmistossa, missä on tarjolla laaja valikoima kattavia työkaluja, sekä ulosvienti saumattomasti CAD- ohjelmistoihin, jotta saat kaiken hyödyn irti 3D-laserskannauskokemuksesta.

Kontrolloi Artec Raytä puhelimella tai tabletilla

Artec Remote -sovelluksen avulla voit skannata helposti suuren esineen kaikki kulmat kytkemättä sitä tietokoneeseen. Skannausprosessia voidaan hallita millä tahansa mobiililaitteella tai tabletilla WiFi: n kautta. Artec Remote on saatavana iOS: lle ja Androidille.

Täydellinen 3D-skannauspaketti

Yhdistä Artec Ray Artec-käsiskanneriin, kuten Eva tai Spideriin, vaikeasti tavoitettavien alueiden, esimerkiksi auton sisätilojen tai monimutkaisten yksityiskohtien lisäämiseksi laajamittaiseen 3D-malliin. Älykäs yhdistelmä Rayn isojen kappaleiden 3D-skannaus ominaisuuksia sekä kaikkien Artecin kädessä pidettävien 3D-skannerien mukavuus ja tarkkuus takaavat rajattomat 3D-skannausmahdollisuudet.

Tuottavuus

Rensi haluaa kasvattaa asiakkaan tuottavuutta ja tarjoa kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa mukana on myös tuottavuusympäristö laaduntarkkaluineen ja ohjelmineen.

Tuottavuudella tarkoitetaan yrityksen tuotoksen eli yrityksen tuottaman arvon ja panoksen eli tuotoksen aikaansaamiseksi tarvittujen resurssien (henkilöstö, koneet, ym.) välistä suhdetta.

Eurooppalainen kilpailu mm. Puolan, Eestin, Ruotsin kanssa  laskee jatkuvasti tuotoksesta saatavaa hintaa, mikä toivon mukaan pakottaa yritykset tuottavuuden jatkuvaan nostamiseen.

Yrityksien tuleekin kaikissa tilanteissa pitää huoli kilpailukyvystään nostamalla tuottavuuttaan. Huomattakoon ettei halpa ole synonyymi tuotavuudelle, pikemminkin päinvastoin.

Tuottavuutta voidaan nostaa mm.  ottamalla nykyisistä resursseista enemmän irti,  investoimalla uusiin teknologioihin   ja ennen kaikkea  kouluttamalla henkilöstöä.

Kokonais tuottavuusratkaisun osan, on Rensillä on jatkuva koulutus osaavien asiantuntijoidemme toimesta.

Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot

Painamalla kuvaa esite aukeaa