TK4S, skaalattava iso veitsileikkuri

iECHO valmistaa tietokoneohjattuja veitsileikkurijärjestelmiä yksittäis -ja monikerrosleikkauksiin ja on johtava muotoleikkausohjelmistojen ja näköjärjestelmien toimittaja.

Oskilloiva veitsileikkuri on laite, jolla leikataan tietokoneohjatusti värisevällä eli oskilloivalla terällä. Terän oskilloinnilla on sama vaikutus leikkaamiseen kun kotona leipää leikatessa liikutatte leipäveistä edestakaisin, leipä leikkaantuu näin paremmin kuin pelkästään painamalla veitsen terä leipään. Oskillointi on pienen pientä edestakaista liikettä. iECHO-veitsileikkurissa oskillointi tehdään materiaalista ja eri teräpäistä riippuen sähköisesti ja/tai paksuimmissa materiaaleissa pneumaattisesti. On olemassa myös tapoja tehdä ultraäänellä oskilloinitia, mutta se tapahtuu useimmiten hitsatessa muovikappaleita toisiinsa ultraäänihitsauksen äänipäällä.

Nykyään toimitetut veitsileikkurisovellukset palvelevat vaate -ja tekstiilivalmistajia, mainostoimistoja, tulostuspalveluja ym.
Niillä voi leikata esimerkiksi komposiittimateriaaleja, pakkauksia, kasseja, nahkaa, puhallettavia tuotteita (esim. veneet), membrane-rakenteita, auton sisustusta, jahteja, lentokoneteollisuutta, tuulivoimaa, hiilikuiturakenteita sekä tiivisteitä jne.

iECHO on kehittänyt kokonaisratkaisuja  suunnittelusta, nestauksesta ja tuotantoprosesseista automaattiseen leikkaukseen yli 20 vuoden ajan.

iECHO Tchnology on hightech-yritys, jonka R & D center sijaitsee USA:n Utahissa.  Euroopassa on Service Center Mannheimissa Saksassa.

Tuotantolaadun parantaminen on yhtiön olemassaolon perusasioita ja iECHO on pitänyt yllä ISO9001-laatujärjestelmää ja tuotteissa kaikki on tehty CE-säännösten mukaisesti ja CE-komponenteilla.

 

Tekniset ominaisuudet

Kaksoismoottorit

Kaksimoottorinen liike ja tasapainotusteknologia tekevät leveällä puomilla varustetun koneen liikkeistä tarkat ja vakaat.

Lentokonealumiininen hunajakennorakenne

Lentokonealumiininen hunajakennorakenne takaa koneen tukevuuden ja minimoi lämpötilavaihtelun vaikutukset runkoon. Toisiinsa nähden geometrisesti toleroidut rungon kappaleet takaavat tasaisen leikkuualustan suurellakin konekoolla.

Automaattinen työkalunvaihto

Automaattisella työkalunvaihdolla mahdollistetaan minimaalinen manuaalisen työn tarve. Kone on varustettu myös automaattisella työkalun mittauksella, AKI (Automatic Knife Initialization System).

Kaksoispuomi

Tarvittaessa kone voidaan varustaa kahdella puomilla, joka nopeuttaa työstöä entisestään – helppo ja kustannustehokas tapa tuplata tuottavuus.

Työkalut

TK4S:llä on mahdollista käyttää runsasta määrää erilaisia työkaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi kankaalle, vinyylille, pahville tai muoville.

Videot