PK Plus | automaattinen leikkausjärjestelmä

PK leikkuri – The best assistant in the advertising industry

Ominaisuudet

  • Ohjelmistossa vain yksi napin painallus starttiin, ei vaikeita asetuksia
  • Integroitu design, pyörillä helppo siirtää

  • Vain 1-vaihe 240V tarvitaan, vain yksi johto
  • Automaattinen arkkilataus, 120mm korkea (400kpl 250gr kartonkia)

  • Sisäänrakennettu tietokone (optio)

Sovellukset

PK on automaattinen älykäs leikkausjärjestelmä joka käyttää täysin automaattista imutarttujaa ja automaattista nosto- ja syöttöalustaa. Se on varustettu erilaisilla työkaluilla, ja se pystyy nopeasti ja tarkasti leikkaamaan, puoliksi leikkaamaan, tekemään taivutusjäljen ja merkitsemään. Se soveltuu näytteiden valmistukseen ja lyhytaikaiseen räätälöityyn tuotantoon kyltti-, paino- ja pakkausteollisuudelle. Se on kustannustehokas älykäs laite, joka täyttää kaiken luovan käsittelysi vaatimukset.

Järjestelmä

  • High Precision Vision Registration system (CCD). HD tarkkuuksisella kameralla voidaan tehdä leikkausprofiilien tarkka paikoitus ja registraatio eri painetuille materiaaleille, jolloin vältetään manuaalinen paikoitus ja painovirheet virheet ja saadaan yksinkertainen, tarkka ja nopea leikkaus. Eri materiaalien prosessointiin on useita erilaisia paikoitusmenetelmiä. Järjestelmällä taataan äärimmäinen leikkaustarkkuus.

  • Automaattinen arkin latausjärjestelmä. Automaattinen latausjärjestelmä poimii automaattisesti  ja siirtää leikkauspöydälle painetut arkit, joihin tehdään halut leikkaukset

  •  QR koodin skannausjärjestelmä. iECHOn ohjemisto tukee QR-koodin skannauksella tapahtuu leikkaustapahtuman tiedoston hakua ja avaamista  ohjaustietokoneeseen. Vain skannaus ja START napin painallus ja uusi arkkipino on leikkauksessa.
  • Rullamateriaalin syöttölaite. Tällä optiolla voidaan arkkien lsiäksi syöttää materiaalia myös rullalta. Antaa asiakkaille mahdollisuuden ajaa  rullamateriaaleja kuten vinyylia.

Tekniset tiedot

PK Plus
Konetyyppi PK0604 Plus PK0705 Plus
Leikkuuaalue (P*L) 600×400 mm 750×530 mm
Koneen koko (P*L*K) 2350x900x1150 2600x1000x1150
Leikkaustyökalut Oscillating tool, Universal Cutting Tool, Creasing Wheel, Kiss Cut tool
Leikattavat aineet KT Board, PP Paper, Foam Board, Sticker, Reflective Material, Card Board, Plastic Sheet, Corrugated Board, Grey Board, Corrugated Plastic, ABS Board, Magnetic Sticker
Leikkauspaksuus max 6 mm
Media imupöytäjärjestelmä
Max leikkausnopeus 1500 mm/s
Leikkaustarkkuus +/- 0,1 mm
Data formaatti PLT, DXF, HPGL, PDF, EPS
Jännite 240 V / 50 Hz
Teho 4 kW

Videot