Akyapak hitsaus ratkaisut, pyöritysrullastot, tornit

Hitsauas pyöritysrullastot, kiertopöydät/kääntöpöydät ja hitsaustornit hitsaukseen

Hitsaus on perinteisesti ollut eri asennoissa tehtävää vaikeata ja vaativaa työtä. Hitsaus apuvälineillä pyritään joko saamaan kappaleet sellaisiin asentoihin, että käytössä on paras ja yleisin hitsausasento eli jalkoasento, jossa hitsaaja on liitettävän sauman yläpuolella ja katsoo alaspäin. Jalkoasento on nopein ja turvallisin hitsausasento. Hitsauksen automatisointi tornilla tai tornilla ja rullastolla antaa mahdollisuuden käyttää iso tehoisia MIG ai jauhekaarihitsauslaitteita suurella nopeudella.

Hitsaus apuvälineet ovat Akyapak-tuotteiden erikoisalaa. Laadukkaat ja tunnetut Akyapak-apuvälineet kappaleiden pyörittämiseen ja kääntämiseen ovat nyt saatavilla.

Hitsaus tornit voivat olla maasta ohjattavia tai päältä istuen ajettavia. Ne voivat olla myös CNC-ohjattuja. Hitsausautomatisaatio niin kuin haluat.

Hitsaus tornin ominaisuuksina on automaattisesti pyörivä pylväs ja hitsauksen seuranta laserseurannalla sekä automaattinen savuilmanpoisto. Käyttäjä voi olla omassa käyttäjän istuimessa tai tehdä seurantaa tai hän voi olla kävelevä asema. Hitsausaluetta voi myös etäseurata kameran avulla. Pyöritys- ja paikoitusjärjestelmien synkroninen liike on osa tornin toimitusta.

Erityiseristykset

Hitsaus torni

Manuaalinen tai CNC-hitsaustorni

Hitsaus apuvälineenä käytettävät sylinterimäisten kappaleiden pyöritysrullastot voivat olla perinteisiä tai itsekeskittäviä. Myös rullasto voi olla torniin kytkettynä osa CNC-ratkaisua. Automaattisesti itsekeskittävät ovat ideaali vaihtoehto kun hitsattavien kappaleiden halkaisijat vaihtelevat. Vakiokokoisille tarjoamme perinteisiä rullastoja.

Perinteiset ei keskittävät rullastot

Akyapak tekee 3 – 300 tonnin itsekeskittäviä pyörittäjiä. Kuitenkin räätälöityinä on saatavissa aina 600 tn kappeleille pyöritys.  Vakiovarusteina on iskuja kestävät PU-rullat, säädettävä nopeus ja suunta sekä iso digitaalinen nopeusnäyttö.

Hitsaus apuvälineissä kääntö- ja kiertopöydissä on myös minimallisto pienten kappaleiden hitsauksen tekemiseen.

Vakiovarusteena on säädettävä nopeus, digitaalinäyttö nopeudelle, mekaaninen kumanäyttö, moottoreissa jarrut ja lisävarusteina on ohjelmoitava automaattinen käyttö, synkronointi tornin kanssa, langaton etäkäyttö.

 

Kääntöpöytä hitsaus

Kääntö- ja kiertopöydät

Kaikki pyöritysvälineet ovat invertteriohjattuja ja niihin voidaan lisätä automaatiota ja NC-ohjausta, jolloin esim. hitsaustorni ja pyöritysrullastot toimivat yhdessä ja liikkeenohjaus tapahtuu NC-ohjaukselta.

Kappaleen kääntäjät

Ladattavat tiedostot

AKYAPAK ESITE

Videot