Käsikäyttöinen laserhitsaus | G·WEIKE

Käsi kuitu laserhitsaus on tullut käyttöikään ohutseinämäisten ja tarkkojen kappaleiden hitsauksessa.

Tarjoamme käsi laserhitsaus laitteistoa 1500W CE-merkityllä Raycus lähteellä, joka kykenee nopeaan ohuen ruostumattoman, galvanoidun ja hiiliteräksen hitsaukseen. Lisävarusteena olevan langansyöttölaitteen avulla myös 3-4 mm hiiliteräksen pienasaumat syntyvät nopeasti.

Miksi uusi kuitu laserhitsaus

  • 2-10 kertaa nopeampi ohuen ruostumattoman hitsauksessa
  • pieni lämmöntuotto
  • pienet muodonmuutokset
  • ei tarvitse ruostumattomassa jälkikäsittelyä
  • G-Weikessa swing hitsaus sallii ei niin tarkan railon
  • hitsaussauma on luja ja kaunis

Mikä on laseri?

Laser on laite, joka tuottaa koherenttia valoa. Koherentissa valossa kaikki valoaallot ovat saman pituisia ja värähtelevät samassa suunnassa ja samalla taajuudella. Tämä on mahdollista säteilyn stimuloidun emission avulla. Stimuloidussa emissiossa valo vahvistuu siten, että valon ohittama atomin elektroni siirtyy alempaan viritystilaan, ja lähettää valokvantin samaan suuntaan kuin ohittava valonsäde. Näin valonsäde vahvistuu.

Ensimmäinen laser kehitettiin Yhdysvalloissa vuonna 1960. Laseria käytetään muun muassa DVD- ja CD-levyjen lukemiseen, tiedon välityksessä valokuitua pitkin, viivakoodien lukuun ja laserkirjoittimissa. Laseria käytetään teollisuudessa muun muassa hitsauksessa ja leikkauksessa. Sotilaskäyttöisiä lasereita on etäisyysmittauksessa ja kohteen valaisussa. Lääketieteessä laseria käytetään muun muassa kirurgisiin tarkoituksiin.

Yhteenveto

G · WEIKE -kädessä pidettävä kuitulaser hitsauskone käyttää uusimman sukupolven kuitulaseria, jotta saavutetaan samanaikainen monikuituinen lähtö. Perinteiseen kovaan optiseen ulostulo järjestelmään verrattuna se voi parantaa käsittelyvapautta ja voi samanaikaisesti käsitellä useita säteitä ja useita asemia. Koneisikko tarjoaa edellytykset tarkemmalle hitsaukselle. Sen etuna on myös yksinkertainen käyttö, kaunis hitsisauma, suuri hitsausnopeus eikä lisäaineita. Sillä voidaan hitsata metallimateriaaleihin, kuten ohut ruostumaton teräslevy, teräslevy ja sinkitty levy, ja se korvaa täydellisesti perinteisen argonhitsauksen, kaarihitsauksen, sähkö-  hitsauksen ja muut prosessit.

Kädessä pidettävää laserhitsauskonetta voidaan käyttää laajalti monimutkaisissa ja epäsäännöllisissä hitsausprosesseissa keittiön kaapissa, porrashississä, hyllyissä, uuneissa, ruostumattomasta  teräksestä valmistetuissa ovi- ja ikkunakaiteissa, jakelulaatikoissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kodeissa.

Katso myös:

G-Weike laserleikkauskoneet paletinvaihtajalla

Tekniset tiedot

Laserteho 1500w….3000w
Aallon pituus 1070 nm
Kuidun pituus 10 m standardi
Työtapa jatkuva/modulaatio
Nopeusalue 0~120 mm/s
Hitsauspaksuus 0.5  – 3 mm
Hitsausrailon vaatimus ≤ 0.5 mm
Jännite 400V 3-vaihe

Ladattavat tiedostot

Gweike fiber laser hitsaukseen

Laserhitsaus

 

kk_1_2022_laserhitsaus

Videot

Uutuus Digikahva HW960

3 mm messingin hitsaus

Langansyöttö