Kannettava plasma- ja polttoleikkauskone

Plasma ja polttoleikkauskone

Kannettava, taloudellinen plasma- ja polttoleikkauskone

Kannettavassa plasma- ja polttoleikkauskoneessa on CNC-ohjaus, plasmalähde ja polttoleikkaussuuttimet samassa paketissa edullisesti yhdessä CAM-ohjelman kanssa.

Perusmalli on polttoleikkauskone. Polttoleikkauskoneessa ei ole automaattista korkeudenseurantaa. Siinä on polttoleikkaussuutin ja sytytys tapahtuu manuaalisesti kuten oheisesta videosta näet.

Jos konetta käytetään plasmaleikkauskoneena, siihen  lisätään THC (Torch Height Control) eli automaattinen korkeudenseuranta. Korkeudenseuranta tapahtuu jännite-eron avulla ja se pitää polttimen halutulla etäisyydellä levystä automaattisesti polton aikana. Etäisyys on säädettävissä omasta korkeudenseurantaohjauksesta myös ajon aikana, sillä etäisyys vaikuttaa plasman leikkausjälkeen.

Polttoleikkauskone ja/tai plasma on helposti nostettavissa ”pois tieltä”, jos sitä ei tarvita. Se on myös helppo nostaa leikattavan levyn päälle. Alumiinirakenteisena se ei paina paljokaan.

Polttoleikkauskone/plasma on saatavissa myös lisävarusteisella pöydällä.

Kannettavan ZZ H  -mallin lisäksi on saatavilla myös edullisia kiinteäasennuksen malleja servokäytöillä ja imualuein varustetuilla imupöydillä.

Kone plasmaleikkaa

Plasma polttoleikkauskone

Tekniset tiedot

tekniset tiedot

plasma polttoleikkaus

Ladattavat tiedostot

Kannettava plasma esite

Videot

ZZ-H polttoloeikkaa ja plasmaleikkaa