6″ Magnetic Mount for Portable CMM with 3 1/2″ threaded ring

Magneettikiinnitysjalsuta 6″ eli 150 mm

Magneettinen kiinnitys on erinomainen tapa kiinnittää mittakäsivarsi tai laseri seurain teräspinnalle tai pöydälle. Myöskin suoraan työstökoneeseen kiinnitys on mahdollinen. Magneetti menee päälle/pois kuusiokoloruuvista kääntämällä.

Tämä 6 tuuman versio on suositeltava kaikille kannettaville koordinaattimittauskonevarsille kuten  FARO, Hexagon / Romer, Kroeon, Nikon, jne. aina  12ft pituuteen asti. Yli 12 jalkaa pitkille varsille suosittelemme  8 tuuman magneettijalkaa.  Suosittelemme tätä 6 tuuman magneettijalkaa myös uuden sukupolven pienille laseri seuraimille kuten FARO Vantage S ja FARO Vantage E, API Raidan, API Omnitrac 2, API OT2 Core, Hexagon / Leica 401,402,403, ja  Hexagon/ Leica 930 and 960. Vanhemmille Laser Tracker malleille kuten Leica 902 tai FARO blue body laser trackerit kuten Ion, Xi, X, Si ja I mallit me suositellemme 8 tuuman magneettijalkaa.  Mikäli asiakas haluaa kiinnittää laseri seuraimen vaakasyuoraan seinään tai ylösalaisi kattoon  suosittelemme myöskin 8 tuuman magneettikiinnitystä tai jopa 10″ versiota..

Magneettijalasamme on universaali ruostumattomasta teräksestä tehty 3-1/2″-8 kiinnitysrengas.  Magneettijalka tulee kovakuorisessa kuljetussalkussa, joka on helppo viedä mittauspisteelle. Tarjolla on myös adapteri  3-1/2″-8 renkaaseen  kierteelle  5/8″ laser skannereille tai tribachille. Kaikissa tapauksissa mieltä löytyy kiinnitin jos haluatte kannettavan CMM:n kiinni magneettijalkaan.

Mukana harmaa muovinen kantosalkku

Tarjous hinta :  € 1.850,- alv 0% varastossamme Klaukkala

Katso myös

probe mount target

Mittakärjet, targetit jalustat kiinnittimet

« Takaisin ajankohtaisiin