6 syytä käyttää Rensin ohjelmistoja

Rensi on valmistavan teollisuuden tarpeisiin sopivien ohjelmistojen asiantuntija ja ne ovat yksi tärkeimmistä tuoteryhmistämme. Valikoimamme koostuu markkinoiden parhaista CAM-ohjelmistoista, joiden valinnassa ja käytössä osaamme neuvoa asiakkaitamme. Lue alta lisää syitä, miksi yrityksesi kannattaa hankkia tuotannon ohjelmistot Rensiltä.

  1. CAM-ohjelmointi kaksinkertaistaa työstökoneiden käyttöasteen

Olemme seuranneet koneiden käyttöastetta useammassa yhtiössä, joissa on siirrytty manuaalisesta ohjelmoinnista Surfcam-ohjelmointiin. Kolmessa kuukaudessa Surfcamin toimituksesta koneiden käyttöaste on kasvanut 30 prosentista noin 60 prosenttiin. Toisin sanoen kuukaudessa laskutettavien kappaleiden määrä on tuplaantunut.

  1. CAM-ohjelmistot nopeuttavat ohjelmointia

Nykyaikaiset CAM-ohjelmistot mahdollistavat monimutkaistenkin kappaleiden valmistamisen nopeasti. Ne nopeuttavat ohjelmointia huomattavasti, sillä kaikkia tietoja ei tarvitse näpytellä erikseen koneisiin. Ohjelmistojen ansiosta voit koneistaa sellaisetkin vaikeat 3D-muodot, joiden näpytteleminen käsin ei ole edes mahdollista.

Jos ohjelma näppäillään työstökoneelle käsin, on aina varmistettava testaamalla, ettei työkalu esimerkiksi törmää kappaleeseen. CAMilla törmäystarkastelu voidaan tehdä simuloimalla. Näin kappale voidaan ajaa työstökoneelle ilman aikaa vieviä testauksia.

  1. Ohjelmistojamme oppii käyttämään kuka vain

Ohjelmistot ovat helppokäyttöisiä, joten kaikki työntekijät voivat oppia käyttämään niitä. Ne eivät toimi yhden henkilön varassa, joten esimerkiksi sairauspoissaolot eivät aiheuta viivästystä tuotantoprosessiin. Postprosessoreille on oma koulutettu työntekijänsä.

  1. Ratkaisuja moniin tarpeisiin

Valikoimassamme on suunnitteluohjelmistoja kaikenlaisiin valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamiamme ohjelmistoja ovat esimerkiksi Surfcam Trad, Surfcam Evo, WorkNC, Peps ja Radan. Myöhemmin ohjelmistoa voi laajentaa Hexagonin tuoteperheen ratkaisujen avulla. Sinun ei siis tarvitse hankkia toista softaa, vaan CAMin saa päivitettyä lisämoduuleilla.

Olemme Suomessa ainoa CAM-ohjelmistoja tarjoava yritys, jossa on pelkästään postprosessoreiden ohjelmointiin erikoistunut henkilö. Olemme tehneet 28 vuoden aikana valtavan määrän räätälöityjä postprosessoreita ja olemme niiden ohjelmoinnissa läntisen Euroopan kärjessä.

  1. Kustannussäästöt

Niin kuin ensimmäisessä kohdassa mainittiin, CAM-ohjelmistojen ansiosta työstökoneiden käyttöaste kasvaa, sillä ohjelmisto tekee työstöradat nopeammin. CAMilla tehdyt työstöradat ovat myös itsessään nopeampia. Ohjelmisto maksaa itsensä takaisin yleensä muutamassa kuukaudessa.

Säästöjä syntyy myös työkalukustannuksissa, sillä Waveformin dynaamisen työstöradan ansiosta työkalut kestävät pidempään. Perinteinen työstörata kuormittaa työkalua etenkin 90 asteen kulmissa, kun työkalu haukkaa materiaalia paljon kerrallaan. Waveform-työstöradassa kulmiin mennään pyörivällä liikkeellä, jolloin työkalu kuormittuu tasaisesti. Työstöradat ovat myös nopeampia, mikä tehostaa tuotantoa.

  1. Koulutamme ohjelmistojen käyttäjät

Järjestämme ohjelmistojen käyttökoulutuksia joko omissa tiloissamme tai asiakkaan luona. Koulutuksemme sopivat sekä uusille että kokeneille ohjelmistojen käyttäjille. Tarjoamme tukea ohjelmistojen käyttöön myös koulutuksen jälkeen.

« Takaisin ajankohtaisiin