9 syytä Kreon- nivelvarsikoneen hankinnalle.

Kreon lanseerasi äskettäin Ace -mittausvarren, jonka 5 m työskentelytilavuus on markkinoilla poikkeuksellisen suuri. Tämän kokoluokan mittavarren tarjoamat edut vastaavat tehokkaasti tarpeitasi suurten osien mittauksissa.

1 – Suurien osien mittaus jopa 5 m asti

Kreonin mittausvarret pystyvät mittaamaan jopa 5 metrin alueella. Niiden tarkkuus säilyy koko työskentelytilavuutensa alueella erinomaisen mekaanisen jäykkyytensä ansiosta. Suuria mittausvarsia voidaan käyttää kaikilla teollisuudenaloilla, jotka työskentelevät suurten osien kanssa, kuten merenkulku, rautatie, ilmailu, tieliikenne ja rakennusala.

2 – Tarkastusten nopeuttaminen

Hiilikuituisistä osista kootut nivelvarsikoneet ovat suuresta koostaan huolimatta erittäin helposti ohjattavia ja kevyitä, mikä mahdollistaa erittäin nopeat mittaukset. Skyline Wide 3D -skannerit pystyvät skannaamaan suuret pinnat ennätysajassa 200 mm: n laserlinjansa ja korkean tallennustaajuuden ansiosta. Ace -käsivarren helppokäyttöisyys koosta riippumatta tarkoittaa myös sitä, että käyttäjät voivat työskennellä väsymättä, mikä takaa paremman tuottavuuden.

3 – Tuotantotarkastusten aikana

Varren liikkuvuus ja ohjattavuus mahdollistavat sen, että Kreon -mittausvarsi voi mitata osia työstökoneiden sisällä, esteettömillä alueilla suurissa kokoonpanoissa, koneissa työkalujen kulumisen tarkistamiseksi ilman tarvetta poistaa niitä, ja jopa onttojen kappaleiden sisällä, kuten tynnyreissä tai säiliöissä. Näissä kohteissä  seurantaa käyttävien järjestelmien on lähes mahdotonta suorittaa tarkastuksia suurissa kohteissa, koska tarvittavaa optista yhteyttä laitteen ja seuraimen välillä on vaikea varmistaa. Tähän ratkaisuna on kokonaisvaltainen langaton nivelvarsikone, mikä on riippumaton ulkoisista tekijöistä.

4 – Vältä käsivarren liikkumista samalla mitattaessa (Leap Frog- tekniikka)

Jotta koko osa voidaan mitata pienellä varrella, voi olla tarpeen asettaa varsi eri asentoihin. Suurikokoisia aseita ei ole rajoitettu tältä osin, joten tarkastukset voidaan suorittaa yhdellä toimenpiteellä. Tämä tarkoittaa, että mittaukset voidaan tehdä nopeammin, mutta ne ovat myös tarkempia, johdonmukaisempia ja takaavat luotettavampia tuloksia.

5 – Ei tarvitse siirtää osaa mitataksesi sitä

Mitattava osa saattaa olla liian raskas, liian hauras, voi vääntyä tai sitä on mahdotonta siirtää ilman riskejä ja kohtuuttomia kustannuksia. Pyörillä varustetulle jalustalle asennettu Kreon -mittausvarsi voidaan helposti siirtää osan lähelle, jolloin kokonaisvaltainen tarkastus voidaan suorittaa täydellisesti. Varressa on myös magneettinen pohja, joten se voidaan sijoittaa suoraan rautapitoisiin osiin.
Koetustilassa varsi toimii WiFi-yhteydellä ja sillä on 8 tunnin akunkesto, jolloin vältetään johtojen käyttöä ja niistä koituvaa haittaa.

6 – Vaihda helposti skannauksesta koskettavaan mittaukseen mitattavien alueiden mukaan

Probe voidaan asentaa järjestelmällisesti Kreon -skannerin alle, jolloin voit siirtyä nopeasti skannauksesta mittaukseen tarkastettavien alueiden erityispiirteiden mukaan. Tarkka sijainti tai geometria tutkitaan yleensä probella, kun taas osan yleisempi muodonmuutos skannataan. Ace- mittausvarren tarkkuus mahdollistaa vikojen näyttämisen, joita ei voida havaita muilla mittausmenetelmillä.

7 – Nopeasti asennettavan työkalun käyttäminen

Ace -mittausvarret ovat heti käyttövalmiita. Toisin kuin tietyt muut järjestelmät, lämmitysaikaa ei tarvita. Varressa on lämpötilan kompensointi ja se voi toimia monenlaisissa lämpötiloissa. Toimivuuden varmistamiseksi ei ole enää  tarvetta nähdä suurta vaivaa laitteen käyttöönotolle. Laite on aina toimitavalmiina virtanappia painamalla. Mittausvarsi on kompakti järjestelmä: se ei tarvitse suurta tilaa, kuten tietyt laser- tai optisella päällä varustetut komposiittijärjestelmät, eikä se tarvitse vapaata mittausaluetta, joka vie tilaa ja estää konepajassa liikkumista.

8 – Osien skannaaminen eri muodoilla ja materiaaleilla

Varsi voi tarkastella minkä tahansa tyyppisiä osia: hitsattuja rakenteita, suuria kokoonpanoja, suuria osia valimoissa tai konepajoissa. Materiaalista riippumatta pintatiedot skannataan suurella tarkkuudella sinisen laserin ja erittäin korkean resoluution ansiosta. Suurien osien koskettamaton mittaus, joissa voi ilmetä muodonmuutosta kosketuksen kautta skannausvarsi on  korvaamaton lisä konepajalle.

9 – Kilpailujärjestelmän käyttäminen

Suuri Kreon -mittausvarsi tarjoaa erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon seurantaa käyttäville järjestelmille tarkkuudesta tinkimättä. Lisäksi Kreon Zenith -ohjelmisto, joka tarjotaan ilmaiseksi, kun ostat Ace -mittausvarren, täyttää tarpeesi yksinkertaisiin mittauksiin, jotka suoritetaan koskettamalla ja skannaamalla ilman lisäkustannuksia.

Ace -varsi on erittäin monipuolinen työkalu, joka osoittaa arvonsa työpajoissa, parantaa tuottavuutta ja tuotannon laatua. Sovelluksestasi riippumatta Kreon ja Rensi-tiimi on palveluksessasi. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja neuvomme sinulle parhaiten sopivan kokoonpanon. Lue Lisää tuotesivulta

« Takaisin ajankohtaisiin