Aegis sorvauskeskukset C- ja Y-akselilla

AEGIS vinojohteinen CNC sorvauskeskus on tehty sorvaamaan ja jyrsimään monimutkaisia kappaleita tarkasti

Tämän sarjan sorvauskeskus on varustettu 12 kpl:n pyörivien työkalujen revolvereilla yhdessä C-akseli toiminnon kanssa (M-malli), jolloin voidaan sorvata, jyrsiä akselilla sivusta ja otsapinnassa,  MY-mallissa on myös Y-akseli liikkeessä mukana ja päästään sivusta ja päästä tasojyrsintään.

  • Karaa pyörittää eri malleissa suuren vääntömomentin moottorit tehden sorveista sopivia eri koneistus vaatimuksille.
  • Runko on yhdestä Meehanite valusta tehty ja päästetty muutosvapaa rakenne.
  • Massiivinen runko ja peti konstruktio on jäykkä ja värinää vaimentava.
  • Ylisuuret liukujohteet– (B-malli) liukujohteet yhdistettynä suuren välimatkaantoisistaan lisäävät dramaattisesti jäykkyyttä ja stabiilisuutta. Liukujohteiden uudet mitat lisäävät 30% jäykkyyttä verrattuna edellisiin malleihin.
  • Japanilaiset Tsubaki Lineaari johteet– (L – malli)  Liikkeessä on pieni kitka ja suuri tarkkuus. L-mallia käytetään pääasiassa prosessoitaessa suuritarkkuuksia kappaleita.

MY-mallit eli mallit C- ja Y-akseleilla alkavat koosta FTC-15MY.

Ehkä suosituin koko on kuitenkin FTC-23 BMY, jossa sorvaushalkaisija kelkan päällä on 360 mm ja kärkien välissä on 509/808/1104 mm vaihtoehtoisesti. Kierroksia löytyy 4200 rpm  ja pikaliikkeet ovat box wayna (FTC-23 BMY) 20 m/min ja lineaarilaakereilla 24 m/min, Y-aklsei on +/- 50 mm. Sopiva tankosyöttökone max 52 mm tangolle (poraus 62mm)

FTC-23BMY on erittäin hyvä hintainen sorvi ja on erikoistarjouksessa.

 

« Takaisin ajankohtaisiin