Artec Leo mullistaa 3D-mittauksen helppoutta

Täysin uudistunut Artec Leo+

Artec on päivittänyt suosituimman skannerimallinsa uusien vaatimuksien mukaiseksi. Nyt Artec Leon uusi Jetson TX2 keskusyksikkö tekee jo valmiiksi nopeasta skannerista edellistä jopa tuplasti nopeamman. Artec Leon menestyksen avaimeksi on muodostunut suuri skannaustehokkuus pienessä ja helposti käsiteltävässä paketissa. Kaikki skannaukseen tarvittava on helposti yhdessä laitteessa, jolloin ylimääräisille johdoille ei ole tarvetta. Myös Artecin pinnanseuranta ominaisuuksien (Geometria+pinnan tekstuuri) ansiosta erillisille referenssitarroille ei ole koskaan tarvetta.

Uusi Artec Leo+ toimitetaan kalibrointitodistuksen, sekä kalibrointilevyn kanssa, jolloin täydellinen käänteisen suunnittelun, sekä laadunvalvonnan skanneri samassa paketissa.

Kysy lisää info@rensi.fi!

Helppo 3D skannaus: näe objektisi 3D:nä suoraan HD-näytössä.

Ensimmäinen 3D-skanneri joka tarjoaa  laitteessa itsessään olevan automaattisen prosessoinnin. Artec Leo tekee 3D-skannauksesta yhtä helppoa kuin videon ottaminen. Skannatessa kappaletta näet samanaikaisesti 3D-kopion rakentuvan reaaliaikaisesti Leon kosketusnäytössä. Pyöritä 3D-mallia näytössä ja tarkista oletko saanut kaikki alueet skannattua ja skannaa alueet jotka jäivät varjoon. Katso videolta, kuinka helppoa käyttö on.

Ei tarvetta referenssitarroille

Leon huippuluokan geometrian ja tekstuurin seuranta tarkoittaa sitä, että referenssitarroille ei ole tarvetta. Voit vain osoittaa laitteella skannattavaa kohdetta ja aloittaa skananuksen. Tämän ansiosta kappaleen skannusnopeus kasvaa huomattavasti. Lisäksi laite soveltuu herkille kappaleille, mihin tarrojen liimaus on mahdotonta.

Täysin mobiili skannauskokemus

Artec Leo antaa täyden vapauden 3D-skannauksessa, kiitos sisäänrakennetun tehokkaan prosessorin ja akun. Skannauksen aikana ei ole tarvetta olla kytkettynä tietokoneeseen tai virtalähteeseen, joten voit pitää Leo skanneria vapaastitoisella kädellä ja kävellä ympäriinsä ja skannata objektia ilman johtojen asettamia rajoituksia. Akku on vaihdettavissa, joten voit skannata jopa päivän maastossa.

Värikartta helpottaa skannausta

Leossa on etäisyysanturi, mikä auttaa sinua pitämään optimaalisen etäisyyden kohteeseen skannauksen aikana ja keräämään näin enemmän dataa lyhyemmässä ajassa. Jos pidät skanneria liian lähellä skannaamasi pinta näkyy punaisena Leon näytöllä. Päinvastoin kappale näkyy sinisenä, jos etäisyys on liian suuri. Jos kappale näkyy vihreänä? Kaikki hyvin – jatka skannaamista.

Älykkäin 3D-skanneri markkinoilla

Näytön älykäs pinnanlaadun ilmaisin näyttää, mitkä alueet on skannattu kokonaan ja mitkä vaativat lisähuomiota, esim. jos kulmista puuttuu dataa, tai osa kappaleesta jäi skannamatta. Se antaa myös vihjeitä, jos skannaat liian nopeasti tai pidät skanneria liian kaukana.

3D-skanneri suunniteltu käytettäväksi

Keskeytä ja jatka skannausta saumattomasti aina kun tarvitset.
Kun olet valmis jatkamaan, Leo jatkaa siitä, mihin jäit, ja lisää uusi data olemassa olevaan projektiin.

Älykäs skannaus, vähemmän käsittelyä.

Tekoälyteknologian avulla Leo tallentaa vain tarvitsemasi tiedot – enemmän älykkyyttä vähentäen käsittelyaikaa ja puhdistustöitä.

Täysin uusi NVIDIA Jetson TX2

Se voi olla pieni, mutta se on mahtava. Leon uusi NVIDIA Jetson TX2 -siru toimii yli kaksinkertaisella teholla edeltäjäänsä verrattuna, mutta käyttää alle 7,5 wattia!

  • Kaksin kerroin viisaampi
  • 30% nopeampi prosessointi
  • 2x sisäinen muisti 16 GB-> 32 GB!
  • Nopeampi keskusmuisti 8GB, 128-bit LPDDR4 @ 1866Mhz
  • 2x enemmän iteraatoita sekunnissa Denver 2, 6-ydin prosessorilla 2Ghz taajuudella

Taattua Tarkkuutta!

Tee työsi luottavaisin mielin, sillä 2022 Artec Leo tarjoaa tarkat tulokset, joita huippuluokan ammattitason tarkkuusinstrumenteilta vaaditaan. Laajasti testatulla laitteellasi on kalibrointisertifikaatti, joka takaa suorituskyvyn. Laitteessa on sisäänrakennettu länpotilakompensoiti, sekä Artecin kalibrointilevyn kanssa voit verifioida laitteen tarkkuuden ja varmistua mittatarkoista mittauksista.

Kalibrointitodistus

Kaikki 2022 Artec Leo skannerit toimitetaan kalibrointitodistuksen kera, minkä avulla voit olla varma, että laite toimii mittatarkasti.

Automaattinen lämpötilakompensointi

Leo sisältää nyt ohjelmistoparannuksia, jotka säätelevät skannerin toimintaa ja pitävät sen komponentit optimaalisessa käyttölämpötilassa. Tämä auttaa varmistamaan, etteivät lämpötilamuutokset vaikuta laitteesi tarkkuuteen.

Kalibrointilevy

Ymmärrämme, että saatat käyttää laitettasi eri käyttöolosuhteissa kuin, missä se on testattu ja kalibroitu. Varusta itsesi uudella Leo-kalibrointisarjallamme, jonka avulla voit tarkentaa Leon parametreja ja eliminoida kalibrointivirheet, jotka ovat saattaneet ilmetä kuljetuksien aikana.

« Takaisin ajankohtaisiin