Mittauskoneemme kasvattavat tuotannon tehokkuutta

Rensillä on kattava valikoima valmistavan teollisuuden tarpeisiin sopivia mittauskoneita, joiden tärkeimmät tehtävät ovat varmistaa työn laatu ja vähentää hukkakappaleita.

Periaatteessa kuka vain voi oppia mittauskoneidemme käytön, jolloin mittaamisen ei tarvitse olla yhden erikoistuneen työntekijän vastuulla eivätkä sairauspoissaolot aiheuta työhön katkoja.

Mittauskoneemme ovat kustannustehokkaita siksikin, etteivät ne vaadi paljon tilaa. Koneita varten ei tarvitse varata erillistä mittaushuonetta, vaan ne voidaan sijoittaa vaikka suoraan tehtaan lattialle.

Maahantuomme mittauskoneita maailman johtavilta valmistajilta, kuten Aberlink, Artec ja Kreon. Tässä esittelemme merkkien parhaita puolia ja esimerkkejä niiden suosituimmista mittauskoneista.

Artec 3D-skannerit: vapautta mittaustyöhön

Artecin mittauskoneiden nopeus ja helppokäyttöisyys tuottavat valmistajille säästöjä. Esimerkiksi Artecin 3D-skannereiden käytön opetteluun riittää puolen päivän koulutus. Skannerit mahdollistavat monenlaiset eri mittaustyöt, sillä saatavilla on eri malleja erilaisiin tarpeisiin. Skannaus voidaan hoitaa kentällä ja prosessointi toimistolla.

Skannereiden langattomuus sallii vapaan liikkumisen ilman johtojen tuomia rajoituksia ja virittelyjä. Lisää vaivattomuutta tuovat koko päivän kestävä akku ja muisti, johon mahtuu satoja kappaleita.

Esimerkiksi Artec Leo -skanneria käytettäessä 3D-kopion rakentumisen näkee reaaliaikaisesti kosketusnäytöllä. Näin käyttäjä pystyy saman tien tarkistamaan skannauksen tuloksen ja skannaamaan varjoon jääneet alueet. Artec Eva on edullinen ja nopea skanneri, joka sopii keskikokoisten kappaleiden skannaukseen ja toimii hyvin opetuskäytössä. Artec Space Spider puolestaan mahdollistaa suuren tarkkuuden mittauksen soveltuen pieniin kappaleisiin ja yksityiskohtien skannaamiseen.

Aberlink: mittaushuonetta ei tarvita

Aberlinkin mittauskoneet ovat parhaita konepajoilla tehtäviin mittauksiin. Ne vievät vain vähän tilaa, joten ne eivät tarvitse omaa mittaushuonettaan tai suurta lattiapinta-alaa.

Lämpötilakompensoinnin ansiosta laitteet eivät myöskään vaadi mittaushuoneen vakiolämpötilaa. Alumiininen silta takaa nopean lämmöntasauksen. Laite pysähtyy myös Z-akselilla, mikä tekee siitä monia kilpailijoitaan kestävämmän mittauskoneen.

 Kreon Ace -mittavarsi: suurten kappaleiden mittaamista paikasta riippumatta

Kreon Ace on kannettava mittavarsi, joka soveltuu mittaamiseen vaihtelevissa paikoissa. Laite on kestävä, rakenteeltaan kevyt ja täysin langaton. Mittavarren liipaisimella varustettu käyttökahva on ergonominen, joten käyttö ei rasita mittaajaa.

Mittavartta voidaan käyttää suomenkielisen ohjelmiston kanssa. Laite maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä asiakkaille ei lähde virheellisiä kappaleita ja hitsausjigien tekoon kuluu vähemmän aikaa. Laitteesta saatava mittausraportti tuo lisää uskottavuutta.

Valikoimassamme on myös monia muita mittauskoneita, joista autamme sinua valitsemaan oikeat ratkaisut. Jos haluat kuulla lisää, ota meihin yhteyttä!

« Takaisin ajankohtaisiin