Rensi tarjoaa ratkaisuja kaikkiin valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Rensi Finland Oy, Yrittäjäntie 28, Klaukkala

Valmistamisen kaikki osa-alueet ovat yhtä tärkeitä onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Siksi Rensiltä löytyy ratkaisuja valmistusprosessin jokaiseen vaiheeseen suunnittelusta laadunvarmistukseen.

Tavoitteemme on, että asiakkaamme saa kaiken tarvitsemansa saman katon alta, joten tarjoamme sekä suunnitteluohjelmistoja, työstökoneita että mittauskoneita. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme kustannukset pysyvät kurissa ja laitteitamme on helppo käyttää. Tässä tekstissä kerromme lisää kokonaistarjonnastamme.

Suunnitteluohjelmistot, laadunvarmistus ja koneet saman katon alta

Valikoimaamme kuuluvat ajankohtaisimmat ja laadukkaimmat suunnitteluohjelmistot, jotka toimivat saumattomasti yhteen työstökoneidemme ja mittauskoneidemme kanssa. Kokonaisuus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimittamiamme ohjelmistoja ovat esimerkiksi SpaceClaim, Surfcam ja WorkNC.

Mittauskoneillamme voit varmistua siitä, että työn laatu on vaatimusten mukaista eikä hukkakappaleita tule. Laitteitamme on helppo käyttää, joten laadunvarmistamiseen ei tarvita yhden ihmisen koko työpanosta. Kuka tahansa prosessissa mukana oleva voi käyttää mittauskonetta.

Ohjelmistomme sopivat yhteen työstökoneidemme ja mittauskoneidemme kanssa. Tuotteidemme väliset rajapinnat tekevät käytöstä saumatonta. Periaatteemme onkin, että tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaista ratkaisua emmekä laitteita.

Valmistusprosessi on myös mutkattomampi, kun kaikki tuotteet tulevat samalta toimittajalta. Tällöin asiakas tietää aina, minne soittaa tarvitessaan apua. Hän ei siis joudu tilanteeseen, jossa häntä pallotellaan toimittajalta toiselle, mikä pahimmassa tapauksessa viivästyttää tuotantoprosessia.

Koulutamme kaiken tasoisia käyttäjiä

Tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme koulutusta ja tukea, oli kyseessä sitten aloittelija tai kokenut käyttäjä. Järjestämme jatkuvasti ohjelmistokoulutuksia omassa opetusluokassamme, mutta koulutamme myös asiakkaidemme tiloissa.

Yleensä peruskoulutukset kestävät noin kolme päivää. Tällöin on aikaa riittävän monelle toistolle eikä käyttäjällä mene sormi suuhun, kun hän on tosipaikan edessä. Meillä on koulutuksista jo pitkä kokemus ja paljon rutiinia, joten meillä on keinot saada kuka vain oppimaan ohjelmistojen käyttö.

Kootusti Rensin toiminnasta:

  • Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja valmistamiseen.
  • Asiakas hyötyy siitä, että suunnitteluohjelmistot, työstökoneet ja mittauskoneet tulevat saman toimittajan kautta.
  • Kaikkia ohjelmistojamme ja koneitamme on helppo käyttää.
  • Järjestämme koulutukset pitkällä kokemuksella.
  • Tavoitteemme on parantaa asiakkaan tuottavuutta. Asiakkaan etu on myös meidän etumme!
« Takaisin ajankohtaisiin