RENSI vahvistaa laaduntarkkailulaitteiston myyntiään Vision Engineering Ltd -yhtiön tuotteilla

Rensi on tunnetuin Kreon 3D -nivelvarsistaan ja Aberlink CNC -mittakoneistaan sekä Surfcam-ohjelmistoistaan kuin myös muovi-, puu-, ja alumiinikoneiden toimituksistaan sekä monitoimisorveistaan teräksen koneistukseen. Rensi tekee myös mittauspalveluja sekä asiakkaalla että omissa tiloissaan Klaukkalassa.

Laadunarkkailulaitteiston ja mittakonevalikoiman vahvistaminen

Rensi on toiminut useamman vuoden menestyksekkäästi englantilaisen Aberlink Ltd:n manuaali- ja CNC-mittakoneiden toimittajana. Liikuteltavissa nivelvarsikoneissa Rensi on ollut jo vuodesta 1996 markkinajohtaja ja toimittaa laadukkaita ranskalaisia Kreon 3D -nivelvarsikoneita ja sinisen valon 3D-skannereita. Kädessä pidettävissä 3D-skannereissa Rensillä on mullistavan Artec Leo 3D-skannerin toimitukset käynnissä.

”Olemme pitkään tutkineet ja vierailleet eri valmistajilla sekä Manner-Kiinassa että Taiwanissa etsien meille oikeaa päämiestä täydentämään portfoliotamme”, toteaa Rensin Vesa Sirén, ”mutta valmistajan, jolla on kokemusta ja kykyä tehdä valikoima erilaisia mittaus- ja laaduntarkkailuinstrumentteja oikealla hinnalla löytäminen ei ole ollut helppoa ja loppujen lopuksi päädyimme englantilaiseen Vision Engineering Ltd:in”, jatkaa hän.

Nykyaikaisessa tuotannossa vaaditaan laaduntarkkailua, ja elektroniikkaan liittyvissä komponenteissa se on tehtävä joka työpisteessä. Vision Engineering on globaali markkinajohtaja juuri tällaisissa laaduntarkkailun stereomikroskoopeissa sekä digitaalisissa laaduntarkkailulaitteissa.

Perustamisestaan lähtien Vision Engineering on paikoittanut tuotteensa tekemään laatua ja tarkkuutta. Niinpä koneiden komponentit ovat tunnetuinta ja parasta laatua. Automaation puolella Vision Engineering on tehnyt oman ohjelmisto- ja mittausjärjestelmän ja heillä on omia ratkaisujaan erilaisiin QC-haasteisiin.


3D Eyepiece-less -laaduntarkkailun stereomikroskoopit – Mantis ja Lynx

Mantis ja Lynx -mallien suurin ero perinteisiin stereomikroskooppeihin on Eyepiece-less. Eli näissä ei ole kahta okulaaria joihin joutuu painamaan silmänsä kiinni nähdäkseen stereona mikroskoopissa.

Patentoitu yhden katseluaukon ratkaisu tarjoaa todella loistavan 3D-näytön ja vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden lisäten samalla laatua ja tuottavuutta.

Patentoitu optinen teknologia poistaa perinteisten mikroskooppien rajoittavien okulaarien käytön ja sallii käyttäjälle pään liikkeiden vapauden sekä ylivoimaisen ergonomian ja käsi-silmä-koordinaation. Lisäksi se antaa mahdollisuuden käyttää silmälaseja laaduntarkkailua tehtäessä.

Lyhyesti sanottuna Mantisin ja Lynxin edut ovat Rensin myyntipäällikkö Wille Härön mukaan seuraavat:

Jatkuvaa mittausta ilman väsymistä

  • Mahdollisuus käyttää silmälaseja.
  • Ergonominen asento.
  • Okulaariton mikroskooppi, missä laaja katselukulma.
  • 2x-20x säädettävä suurennos.
  • Monia eri kiinnikevaihtoehtoja useisiin eri toimintaympäristöihin.
  • Suljettu kotelointi mahdollistaa käytön jopa likaisissa ympäristöissä.
  • Kappaleiden tarkistus on kilpailijoihin verrattuna huomattavasti nopeampaa.

Mantis Elite -mallissa on myös integroitu digitaalikamera, jolla voidaan kaapata kuvia.
Lynx-malli puolestaan on kaikkea edellistä ja siinä on myös vakiona pyörivä alusta, jolloin 360 asteen laaduntarkkailu tulee vielä helpommaksi.

Digitaalinen laaduntarkkailu – digitaalinen mikroskooppi EVO Cam II

Evo Cam II on monipuolinen ja helppokäyttöinen digitaalinen mikroskooppi jopa 300-kertaisella optisella suurennoksella. Evo Cam omaa erittäin tarkan resoluution suurella virkistystaajudella, mikä estää silmien väsymistä pitkäaikaisessa käytössä. Laite on täysin itsenäinen, mutta omaa myös mahdollisuuden PC-liitäntään langattomasti tai langallisesti.

3600-kertainen suurennos takaa jopa pienimpien osien tarkastelun

Evo Cam II omaa 300-kertaisen optisen suurennoksen, jota voi jatkaa digitaalisesti jopa 3600-kertaiseksi. Laite tallentaa Full HD -tarkkuisia kuvia, joita on mahdollista lähettää langattomasti tietokoneelle Wifin kautta.

Monitarkennus uutena ominaisuutena

Vision Engineering on kehittänyt uuteen Evo Cam II -malliin monitarkennuksen, jonka avulla perinteisen yhteen pisteeseen fokusoinnin sijasta voidaan koko työalue tarkentaa tarkaksi kuvaksi.

 

Kuva ilman monitarkennusta

Monitarkennus kytkettynä päälle

360 astetta tarkkaa kuvaa

Evo Camin pyörivän katselukulman avulla on mahdollista tarkkailla kappaletta useasta eri suunnasta ilman aikaa vievää kappaleen kääntöä.

Helppoa ja nopeaa laaduntarkkailua

Evo Camissa on myös useita eri päällyksiä kameralle, jolloin kappaletta voi verrata suoraan visuaaliseen mittadataan. Pyynnöstä modifioitujen päällyksien tilaus on mahdollista esimerkiksi jokaiselle erilliselle kappaleelle.

Videomittalaitteet ja non contact measurement

Vision Engineering on toimittanut ei-koskettavia mittavälineitä elektroniikka- ja autoteollisuuden tarpeisiin.

Swift PRO Elite on työkalunvalmistajien perusmittaukseen tarkoitettu laite ja Swift PRO Cam on puolestaan kompakti manuaalinen videomittalaite. TVM puolestaan on välitön näkökentässä olevan 2D-kappaleen mittauslaite.

Falcon CNC on CNC-ohjattava edistyksellinen uuden sukupolven videomittalaite.

Hawk Elite on puolestaan erittäin tarkkaoptinen mittausmikroskooppi.

Käyttäjät

Vision Engineering Ltd:n tuotteiden käyttäjät löytyvät globaalisti elektroniikkateollisuudesta, auto- ja lentokoneteollisuudesta ja muovisten ruiskupuristusosien valmistajista. Myös dental-puolen valmistus on lisääntyvässä määrin hankkinut Vision Engineeringin tuotteita.

Lisätiedot, www.rensi.fi, info@rensi.fi, Wille Härö, 09 – 879 22 66

 

 

« Takaisin ajankohtaisiin