Putkilaseri 3 istukalla LF60MS | G·WEIKE

Putkilaseri

”0” Tail material putkilaseri

Ammattimainen kolmen istukan putkilaseri kokoonpano, koko putkenpituinen liike, yksi kone voi leikata, avata reikiä, leikata kaaria, tehdä ontoksi, kuluttaa läpi, kaikki tämä yhdessä koneessa mikä säästää huomattavasti raaka-ainekustannuksia.

Putkilaseri otteen vaihdolla

”0” tail material, ”0” häntäpala laseri 3:lla istukalla

 

Jaetun automaattisen tuen asennus

Putkilaserissa käytetään älykästä putken tuki designia, jokapystyy ratkaisemaan muodonmuutosongelmat pitkien putkien leikkaamisessa tukemalla oikeista paikoista.

Putkilaseri3:llaistukalla

Jaetun automaattisen tuen asennus

Täysi automaattinen syöttö- ja purkulaite

Automaattinen panostus

Toteuta älykäs materiaalierotus, syöttö ja saumaton telakointi kuitulaserleikkauskoneella sen jälkeen, kun kokonaiset putkipaketit on asetettu syöttölaitteeseen, ja varmista, että kuljetusvarteen kuljetetaan vain yksi putki joka kerta. Putkilaseri lisävaruste

Automaattinen purku

Valmiit tuotteet putoavat automaattisesti säilytyslokeroon, kaksinkertaisen tukilaakeroittavan apukannattimen päällekkäisiin putkiin.

Putkilaseri panostus- ja purkulaitteella

Automaattinen panostu ja ourkulaitteisto,lisävaruste

Clamp Design putkilaserissa

Clamipiss on molemmille puolille pneumaattinen puristin ja putkilaseri voi moduloida pyörähdyskeskuksen automaattisesti. Säädettävä diagonaalialue on 20-300 mm.

Itsekeskittävä istukka

 

Putkilaseri lisävarusteet

 

Teollisuuden sovellukset

Ammattimainen putkikuitulaserleikkauskone – LF60M: tä käytetään leikkaamaan nelikulmaisia, suorakaiteen muotoisia putkia, soikeita putkia, vyötärötyyppisiä putkia, kuusikulmaisia putkia; neliöputki □ 20 * 20- □ 150 * 150mm, pyöreä putki Φ20 – Φ 210mm seinämän paksuus 0,5-10mm hiiliteräsputkea, 0,5-10mm ruostumaton teräsputki ja myös eri muotoisia profiileja.

Mitäkaikkea voi leikata

 

Tarkista myös

YHDISTELMÄKONE (Klikkaa tähän linkkiin)

Laserleikkauksen ja putken leikkaamisen tuottavuus

Rensi haluaa kasvattaa asiakkaan leikkasutöiden tuottavuutta ja tarjoa kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa mukana on myös tuottavuusympäristö sijoittelu ja leikkausohjelmineen. Täysi Plug-and-Play paketti.

Tuottavuudella tarkoitetaan yrityksen tuotoksen eli yrityksen tuottaman arvon ja panoksen eli tuotoksen aikaansaamiseksi tarvittujen resurssien (henkilöstö, koneet, ym.) välistä suhdetta.

Eurooppalainen kilpailu mm. Puolan, Eestin, Ruotsin kanssa  laskee jatkuvasti tuotoksesta saatavaa hintaa, mikä toivon mukaan pakottaa yritykset tuottavuuden jatkuvaan nostamiseen.

Yrityksien tuleekin kaikissa tilanteissa pitää huoli kilpailukyvystään nostamalla tuottavuuttaan. Huomattakoon ettei halpa ole synonyymi tuotavuudelle, pikemminkin päinvastoin.

Tuottavuutta voidaan nostaa mm.  ottamalla nykyisistä resursseista enemmän irti,  investoimalla uusiin teknologioihin   ja ennen kaikkea  kouluttamalla henkilöstöä. Putkilaserissa tuottavuus kasvaa käyttämällä automaattista pnaoistusa ja purkua sekä automaattisesti putkiin kappaleita nestaavia ohjelmistojamme, jotka toimivatetänä toisessa PC:ssä laseri käydessä jatkuvassa leikaten rahaa.

Kokonais tuottavuusratkaisun osan, on Rensillä on jatkuva koulutus osaavien asiantuntijoidemme toimesta.

Hyödyllistä tietoa laserileikkauksesta

Laser Cut Quality Guide

 

Videot