AKYAPAK | Plasmaleikkuukoneet

Korkea laatu, luotettavuus ja tuottavuus… Akyapakin ylivoimaiset valmistustekniikat takaavat parhaat tulokset myös happiplasmaleikkauskoneelle.

 

Tutustu Huippuluokan Leikkaustekniikkaan

Tervetuloa Akyapak -plasmaleikkuukoneiden maailmaan, missä huippuluokan teknologia ja innovaatio yhdistyvät tehokkaaseen leikkuukapasiteettiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua, luotettavuutta ja monipuolisuutta teollisuuden leikkuutarpeisiin.

Miksi Akyapak?

1. Edistyksellinen Tekniikka

Akyapak käyttää viimeisimpiä teknologisia innovaatioita varmistaakseen, että plasmaleikkuukoneemme tarjoavat vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja suorituskykyä. Innovatiiviset ohjausjärjestelmämme takaavat saumattoman leikkuuprosessin.

2. Monipuolisuus Materiaaleissa ja Paksuuksissa

Olipa kyseessä teräs, alumiini tai muu metalli, Akyapak plasmaleikkuukoneet soveltuvat monenlaisiin materiaaleihin ja paksuuksiin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä erilaisia projekteja ja vastata monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

3. Kestävyys ja Luotettavuus

Akyapak on tunnettu kestävistä ja luotettavista plasmaleikkuukoneistaan. Investoimalla Akyapak-koneeseen saat laitteen, joka kestää aikaa ja vaativia leikkausolosuhteita.

Akyapak APL- Malliston plasmaleikkuukoneet

APL plasmaleikkauspöytä on CNC-kone, joka on valmistettu Akyapak Machineryn puolen vuosisadan kokemuksella. APL on suunniteltu kestävällä teräsrakenteella leikkaamaan metalleja vertaansa vailla olevalla nopeudella. Tarkka paikannus mahdollistaa APL-prosessimateriaalien äärimmäisen tarkkuuden. APL tarjoaa plasma- ja happipolttoaineleikkausteknologiaa edulliseen hintaan.

 

 

APL malliston plasmaleikkuukoneihin on tarjolla ominaisuuksia, kuten viisteleikkaus ja automaattinen polttimen korkeudensäätö . APL on luotettavin valinta teräsvalmisteita valmistaville yrityksille. Se on enemmän kuin kone, se on ratkaisu kustannusten leikkaamiseen, voittojen kasvattamiseen ja menestymiseen.

Plasmaleikkuupöytä

Akyapakin vakioplasmapöydät on suunniteltu ilman imutoiminnolla. Leikkuupöydissä on automaattiset portit ja vaihdettavat ritilät, jotta pöytään liitetty suodatin imee kaasua ja savua. Portteja ohjataan CNC:llä. Portti, jossa plasmapoltin toimii, avautuu automaattisesti.

Tekniset tiedot:

Korkeus 800 mm
Min. materiaalin koko 75 mm x 75 mm
Pöydän kapasiteetti 750 kg/ m2

 

Hypertherm Plasma Leikkausyksiköt: Tehokasta Leikkausteknologiaa

Hypertherm on ollut edelläkävijä plasmaleikkausteknologian kehittämisessä, ja sen tuotteet tunnetaan niiden suorituskyvystä, tarkkuudesta ja luotettavuudesta. Alla on joitakin keskeisiä piirteitä Hyperthermin plasmaleikkausyksiköistä:

  1. Hypetherm Powermax -sarja:
    • Tehokkuus: Powermax-sarja tarjoaa erilaisia malleja, jotka kattavat eri leikkaustarpeet, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn eri materiaaleille ja paksuuksille.
    • Monipuolisuus: Nämä yksiköt soveltuvat monenlaisiin sovelluksiin, kuten metallileikkaukseen, teräsrakentamiseen ja korjausalan töihin.
  2. Integroitu Teknologia:
    • Smart Sense™-teknologia: Hyperthermin Smart Sense -teknologia säätää automaattisesti kaasun painetta optimaaliseen tasoon, mikä parantaa leikkuun tehokkuutta ja vähentää käyttäjän huoltotarvetta.
    • Duramax™-teknologia: Duramax -teknologia tarjoaa monipuolisuutta ja kestävyyttä erilaisissa leikkausympäristöissä.
  3. Edistykselliset Ohjausominaisuudet:
    • Precision gouging: Hyperthermin plasma leikkausyksiköt mahdollistavat tarkan ”gougingin”, eli syvemmälle leikkaamisen, mikä tekee niistä monipuolisia eri sovelluksille.
    • Lisäominaisuudet: Useimmat Hypertherm-yksiköt tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten automaattisen kaasun säädön, kosketusnäyttöohjauksen ja etäohjattavuuden.
  4. Käyttäjäystävällisyys:
    • Simple, Smart, Solo: Hyperthermin suunnittelufilosofia korostaa yksinkertaisuutta, älykkyyttä ja itsenäisyyttä käyttöliittymissään, mikä tekee niiden käytöstä helppoa.
  5. Ympäristöystävällisyys:
    • EcoVantage-ohjelma: Hypertherm panostaa ympäristövastuuseen. Niiden EcoVantage-ohjelma keskittyy energiatehokkuuteen ja kierrätykseen.

Hypertherm plasma leikkausyksiköt ovat suosittuja monissa teollisuudenaloissa, kuten metallintyöstössä, rakennusteollisuudessa ja valmistusteollisuudessa. Niiden avulla voidaan saavuttaa nopeita, tarkkoja ja taloudellisia leikkaustuloksia erilaisille materiaaleille.

KATSO MYÖS:

Tasolaserit levyn leikkaukseen | G·WEIKE

Tekniset tiedot


Koot :  1.5m x 3m – 4m x 24m


Plasma lähteet:  Hypertherm


CNC-ohjaus : EDGE Connect


Ohjelmointi : Hypertherm ProNest

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎
‏‏‎ ‎
‏‏‎ ‎


‏‏‎ ‎
‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Ladattavat tiedostot

APL Plasmaleikkuukoneet ESITE

‏‏‎‏‏‎Hypertherm EdgePro ESITE

Hypertherm ProNest ESITE

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

 

Videot