Probet, targetit, kolmijalat, kiinnitinsarjat

probe mount target

Me tunnemme kannettavan mittauksen lisävarusteet

3D mittaus on erikoisalaamme ja erikoisesti olemme oppineet kaikkiin kannettaviin mittakoneisiin lmukaan lukien nivelvarsikoneet ja laseri seuraimet.  Mikäli haette lisävarusteita teidän FARO Arm, Romer Arm tai teidän Laser Tracker olette tullee oikealle sivulle.

OEM level metrology products at competitive prices.

Portable CMM Products – klikkaa alla oleviin kuviin niin kyseinen katalogi aukeaa

Pallo ja muut mittakärjet,  Faro Arms

Tarjoamme lukuisia erilaisia mittapäitä perinteisistä malleista omiin   kovametallisin jatkettuihin mittakärkiin ja  jatkettuihn hiilikuitu mittapäihin.  Tuotteet ovat tehty parhaista materiaaleista ja toimivat samoin tai paremmin kuin ne OEM tuotteet joihin olette tottuneet.

Faro probet

FARO mittapäät probet ja kärjets

Pallo ja muut mittakärjet,  Romer Arms

Römer varsien mittapäät

Laser Tracker Probes ja työkalut

Jos etsitte korvaavia seuraimen  SMRs, ja lisävarusteita olette oikealla sivulla. Tutusukaa ainutlaatuiseen tuotesarjaamme Bullseye™ series lisävarusteet, jotka  “Never Miss Your Mark”™

Kolmijalat, kiinnitysalustat ja lisävarusteet

Tarjoamme kannettavia kolmijalkoja, pyörillä olevia kiinnitysalustoja, magneettisia kiinnityksiä ja muita asiaan liittyvä lisävarusteita.

Tuotteissamme on myös Kalibrointi kartiot, pukkihyppely (leap frog) kuulat,  ja kartiot ja lisävarusteet 3D laserviiva skannereilla ja 3D skannereilla.

 

 

Kalibrointi ja sertifiointi

Tarjoamme myös laajan valikoiman kannettavien mittakoneiden ja trackerien kalibrointi tarvikkeita ja työkaluja.

Jotkin niistä ovat myös sertifioitu NIST Traceable certificate. Toimitamme myös lisävarusteita kuten patereita, kaapeleita ja muita sellaista.

 

Kiinnitinsarjat mittakoneisiin

Edellä olevaan sopivat kiinnityslevyt