Artec Micro II

Automatisoidulla pöydällä varustettu 3D-skanneri osien digitointiin jopa 5 mikronin tarkkuudella

Tämä täysin automatisoitu 3D-skanneri on suunniteltu tuottamaan erittäin tarkkalaatuisia skannauksia yhdellä napin painalluksella. Artec Micro II on täydellinen skanneri  laadunvalvontaan, pienien esinieden käänteiseen suunnitteluun, hammaslääketieteeseen, koruihin, muotoiluun ym. Artec Micro II skannaa jopa 5 μm tarkkuudella. Artec Micro on luotu helppokäyttöisyyttä ja tarkkuutta ajatellen. Se tarjoaa lopullisen skannausratkaisun suoraan työpöydällesi.

Metrologinen tarkkuus pienille osille

Artec Micro II

Huippulaatuista dataa jopa 5 mikronin pistetarkkuudella, joka tekee Micro II:sta ihanteellisimman 3D-skannerin korkeatasoiseen käänteissuunnitteluun ja pienten osien laaduntarkistamiseen. Kaikki mitä skannaat, kuvattuna kristallinkirkkaalla laadulla!

Skannaa kaikki, mitä voit pitää kädessäsi

Artec Micro II

Micro II soveltuu pikkuruisista kohteista aina kämmenelle mahtuviin kohteisiin (20 × 20 × 15 cm). Micro II aloitat työn suoraan työpöydältäsi, eikä se vaadi sinulta juuri mitään, eikä skannausmarkkereita tarvita lainkaan.

Täysi kattavuus jokaista yksityiskohtaa varten

4 × 13 MPX-kameraa

Artec Micro II

Micro II on varustettu neljällä korkearesoluutioisella kameralla, ja se pystyy skannaamaan teräviä reunoja ja pieniä yksityiskohtia – juuri sitä, mitä tarvitset pienten kohteiden 3D-skannauksessa

Syvyysnäkö

Artec Micro II

Pääset syvemmälle kohteen nurkkiin skannerin quad-cam-skannaustekniikalla: neljä erityisesti sijoitettua 13 MPX-kameraa tallentaa vaikeasti nähtävät alueet korkeatasoista digitointia varten.

Täysväri

Artec Micro II

Skannaa kohteet täysvärisinä Micro II:n avulla. Hyperrealistisia 3D-malleja varten voit lisätä väriä korkearesoluutioisista valokuvista Artec Studion kuvien teksturointiominaisuuksien avulla.

Saumaton työnkulku- Lyömätön Artec Studion kanssa

Artec Micro II

Artec Studio tekee tästä saumattomasta 3D-skannausprosessista entistäkin helpompaa. Kun 3D-skannaustiedot on tallennettu, voit nopeasti ja helposti tarkastaa ja tehdä käänteissuunnittelun suoraan AS:ssä tai viedä ne helposti raportteja tai tarkastuksia varten.

Skannaus-CAD-vienti

Artec Micro II

Lataa Artec Studioon, jotta voit asemoida ja sovittaa skannauksesi tarkasti CAD-alkioihin, ja vie sitten SOLIDWORKSiin tai muuhun CAD-ohjelmistoon – tai tarkastusta varten suoraan Control X:ään perusteellisia raportteja varten.

3D-skannaus yhdellä napsautuksella

Aseta aikasi tärkeysjärjestykseen yhden napsautuksen työnkulun avulla. Artec Studion älykkäiden algoritmien avulla skanneri asemoi kohteen automaattisesti niin, että se noudattaa ihanteellista skannausrataa. Näin varmistetaan, että esine skannataan perusteellisesti kaikilta puolilta ja mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Käyttäjäystävällinen skannauskokemus

Kompakti ja valmis skannaamaan sekunneissa. Asenna esine vain pyöreälle skannausalustalle ja olet valmis skannaamaan. Micro tarvitsee vain minimaalisen harjoittelun. Nopean esittelyn jälkeen skannaat jo yksin.

Käyttökohteet

Laadunvalvonta

Eri toimialoilla on yhä enemmän tarvetta varmistaa, että tuotteiden laatutasot ovat mahdollisimman korkealla. Artec Micro II suorittaa skannaukset jopa 5 μm tarkkuudella. Tämä tekee Artec Microsta II täydellisen skannerin laadunvalvonnallisisssa tehtävissä, missä pääfokus on nopea ja helppo laadunvalvonta. Laitteella voi olla sen helppokäyttöisyyden ansiosta useampi käyttäjä, jolloin läpimenoajat nopeutuvat huomattavasti.

Suunnittelu

Olipa kyse sitten luomasi osan digitoinnista, sen tallentamisesta osaksi suurempaa suunnitelmaa tai hienojen yksityiskohtien tarkastelemisesta, Micro II:n avulla voit skannata pieniä kohteita salamannopeasti ja erittäin tarkasti.

Käänteinen suunnittelu

Artec Microa II on myös kehitetty suorittamaan käänteistä suunnittelua suurta tarkkuutta vaativissa osissa. Skannauksen avulla pienten kappaleiden korjaaminen ja mallintaminen esimerkiksi 3D-printtausta varten ei voisi olla helpompaa. Artec micron luoma tiedostomuoto on suoraan yhteensopiva lähes kaikkiin markkinoilla oleviin 3D-tulostimiin. Artec Studion kautta on myös mahdollista siirtää malli suoraan esimerkiksi SolidWorks ohjelmistoon jatkokäsittelyä varten.

Korujen valmistus

Unohda perinteiset menetelmät käyttäen työntömittaa ja jäljitysmenetelmiä. Artec Micron II avulla voit muuntaa muutamassa minuutissa monimutkaiset korutuotteet CAD / CAM-tiedoiksi suunnittelua, modifiointia, 3D-tulostusta tai valua varten. Säästää tunteja aikaa monimutkaisten ja erittäin yksityiskohtaisten korutuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Voit luoda räätälöityjä kihlasormuksia muutamassa tunnissa eikä päivissä.

Hammaslääketiede

Artec Micro II on käyttövalmis nykypäivän hammashoitoon, luomalla tarkkoja CAD/CAM-valmiita 3D-skannauksia laboratoriokäyttöön ja 3D-tulostukseen. Ihanteellinen yksittäisten hampaiden, kokonaisten kaarten tai monimutkaisten jälkien skannaamiseen. Suora vienti Artec Studiosta ExoCAD: iin ja muihin hammasohjelmiin. Erinomainen digitaalisten jäljennösten ja arkistokopioiden tekemiseen kruunuista ja silloista, paneeleista ja leimoista, hammasproteeseista, erikoistuista, implanteista ja muista.

 

Tekniset tiedot

3D tarkkuus Up to 5 microns (0,005 mm)
Toistettavuus 2 microns (0,002 mm)
Täyden värin skannaus Kyllä
Objektin maksimikoko 200 × 200× 150 mm
Tarve referenssitarroille Ei
Ohjelmistomuodot Kaikki suosituimmat muodot, sisältäen
STL, OBJ, BTX
Valonlähde RGB LED

Ladattavat tiedostot

Artec Micro II Esite

Videot