Artec Micro

3D-skanneri ammattikäyttöön pienille koneiden osille, koruille ja hammaslääketieteelle

Tämä täysin automatisoitu 3D-skanneri on suunniteltu tuottamaan erittäin tarkkalaatuisia skannauksia yhdellä napin painalluksella. Artec Micro on täydellinen skanneri  laadunvalvontaan, hammaslääketieteeseen, koruihin, muotoiluun ym. Artec Micro skannaa  tarkkuudella jopa 10 μm tarkkuudella. Artec Micro on luotu helppokäyttöisyyttä ja tarkkuutta ajatellen. Se tarjoaa lopullisen skannausratkaisun suoraan työpöydällesi.

Helppoa ja tarkkaa skannausta työpöydälläsi

Artec Micro tuo uusimman skannaustekniikan työpöydällesi. Sen edistykselliset kaksivärikamerat ja siniset LED-valot on synkronoitu täydellisesti Micro: n kaksiakselisen rotaatiojärjestelmän (kääntö ja kierto) kanssa, jotta luodaan lopullinen digitaalinen kopio objektistasi mahdollisimman pienellä kehyksellä.

Käyttäjäystävällinen skannauskokemus

Kompakti ja valmis skannaamaan sekunneissa. Asenna esine vain pyöreälle skannausalustalle ja olet valmis skannaamaan. Valitse useista älykkäistä skannauspolkuista. Katsele sitten reaaliajassa, kun skannaus avautuu näytöllä leukaa pudottavissa yksityiskohdissa. Micro tarvitsee vain minimaalisen harjoittelun. Nopean esittelyn jälkeen skannaat jo yksin.

Heti käyttövalmis ratkaisu

Artec Micro on valmiina käyttöön heti laatikosta suuren tarkkuuden 3d-mallintamiseen. Ei tarvetta monimutkaisille kalibroinneille. Skannaamisen jälkeen Artec Studio tekee skannauksen käsittelemisestä helppoa. Täyttökokemus on täysin sama, kuin muiden mallistossamme olevien käsiskannerien kanssa. Lopuksi 3D-malli on vietävissä ohjelmistoihin, kuten SOLIDWORKS, PolyWorks Inspector, Control X tai Design X.

Käyttökohteet

Laadunvalvonta

Eri toimialoilla on yhä enemmän tarvetta varmistaa, että tuotteiden laatutasot ovat mahdollisimman korkealla. Artec Micro suorittaa skannaukset jopa 10 μm tarkkuudella. Tämä tekee Artec Microsta täydellisen skannerin laadunvalvonnallisisssa tehtävissä, missä pääfokus on nopea ja helppo laadunvalvonta. Laite ei vaadi koulutusta käyttöä varten, sillä se on täysin automatisoitu. Laitteella voi näin olla useampi käyttäjä, jolloin läpimenoajat nopeutuvat huomattavasti.

Käänteinen suunnittelu

Artec Microa on myös kehitetty suorittamaan käänteistä suunnittelua suurta tarkkuutta vaativissa osissa. Skannauksen avulla pienten kappaleiden korjaaminen ja mallintaminen esimerkiksi 3d-printtausta varten ei voisi olla helpompaa. Artec micron luoma tiedostomuoto on suoraan yhteensopiva lähen kaikkiin markkinoilla oleviin 3d-tulostimiin. Artec Studion kautta on myös mahdollista siirtää malli suoraan esimerkiksi SolidWorks ohjelmistoon jatkokäsittelyä varten.

Korujen valmistus

Unohda perinteiset menetelmät käyttäen työntömittaa ja jäljitysmenetelmiä. Artec Micron avulla voit muuntaa muutamassa minuutissa monimutkaiset korutuotteet CAD / CAM-tiedoiksi suunnittelua, modifiointia, 3D-tulostusta tai valua varten. Säästää tunteja aikaa monimutkaisten ja erittäin yksityiskohtaisten korutuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Voit luoda räätälöityjä hääbändejä kihlasormusista muutamassa tunnissa eikä päivissä. Päivitä perintötavarat ottamalla jo olemassa oleva timantti tai kivi ja luomalla kokonaan uusi korukappale alusta loppuun.

Hammaslääketiede

Artec Micro on käyttövalmis nykypäivän hammashoitoon, luomalla tarkkoja CAD/CAM-valmiita 3D-skannauksia laboratoriokäyttöön ja 3D-tulostukseen. Ihanteellinen yksittäisten hampaiden, kokonaisten kaarten tai monimutkaisten jälkien skannaamiseen. Suora vienti Artec Studiosta ExoCAD: iin ja muihin hammasohjelmiin. Erinomainen digitaalisten jäljennösten ja arkistokopioiden tekemiseen kruunuista ja silloista, paneeleista ja leimoista, hammasproteeseista, erikoistuista, implanteista ja muista.

 

Tekniset tiedot

3D tarkkuus Up to 10 microns (0.01 mm)
3D resoluutio Up to 0.029 mm
Täyden värin skannaus Kyllä
Objektin koko 90 × 60 × 60 mm
Tarve referenssitarroille? Ei
Ohjelmistomuodot Kaikki suosituimmat muodot, sisältäen
STL, OBJ, BTX
Valonlähde Sininen LED

Ladattavat tiedostot

Artec3D-Micro Esite

Videot