iReal M3

Kaksois-infrapunalaserit
Monipuolisuus sormiesi ulottuvilla

iReal M Series Color 3D Scanner on SCANTECHin lanseeraama upouusi ammattikäyttöön tarkoitettu 3D-skannerisarja. Sen infrapunalaser- ja strukturoidut valotilat mahdollistavat sujuvan 3D-tiedonkeruun eri sovelluksissa, olipa kyseessä ihmisten tai esineiden skannaus sisällä tai ulkona. iReal M tuo ammattimaisia 3D-digitointiratkaisuja 3D-insinööreille, 3D-suunnittelijoille ja tieteellisille tutkijoille täyttämään teollisen suunnittelun, taidesuunnittelun, lääketieteellisen suunnittelun, ihmiskehon digitalisoinnin jne.

Ammattimainen 3D-skanneri kaksoisvalolla, turvallinen ja mukava.

iReal M3 pystyy täyttämään useiden kokojen ja materiaalien 3D-tiedonkeruun tarpeet erilaisissa tilanteissa sen kahden infrapunalaserin ansiosta. Sen infrapuna-VCSEL ja infrapuna-rinnakkaislaseri, jotka ovat läpäisseet turvallisuusstandardit, eivät aiheuta haittaa ihmisen silmille. Nämä kaksi valonlähdettä ovat näkymättömiä, ja ne voivat tarjota ystävällisempiä ja miellyttävämpiä skannauskokemuksia.

iReal M3:ssa on kaksi erilaista täytevaloa, joita voidaan ohjata erikseen. Näkymätön infrapunatäyttövalo voi parantaa merkkien tunnistusta ja mustan materiaalin mukautumiskykyä, kun taas LED-täyttövalo voi parantaa värien kohdistuksen kirkkautta.

Vahva suorituskyky

 

iReal M3:n perustarkkuus on jopa 0,1c mm ja tilavuustarkkuus jopa 0,25 mm/m. Se pystyy vastaamaan tarpeisiin, jotka liittyvät 3D-tietojen keräämiseen erilaisissa teollisissa kohtauksissa.

Jopa 0,1 mm:n resoluutiolla iReal M3 pystyy rekonstruoimaan korkearesoluutioisia geometrisia rakenteita ja tallentamaan reunojen hienoja yksityiskohtia ja käsittelemään helposti yli 5 cm:n kohteiden skannaustehtäviä.

iReal M3:n skannausnopeus on jopa 60 fps, mikä parantaa huomattavasti skannauksen tehokkuutta.

Soveltuvuus tummiin ja vaaleisiin väreihin

Värillisiin lasereihin verrattuna infrapunavalolähteet (näkymätön valo) absorboituvat suhteellisesti vähemmän, kun ne projisoidaan erivärisille pinnoille. Näin ollen uusi iReal M3, joka on yhdistetty infrapunavaloihin, soveltuu paremmin värikkäiden kohteiden 3D-skannaukseen.

Vahvan materiaalisopeutuvuuden ansiosta se pystyy 3D-skannaamaan teollisuusosia, autojen ulko- ja sisäpintoja, joissa on mustat ja heijastavat pinnat.

VCSEL Structured-Light ihmiskehon skannaukseen, taiteeseen ja suunnitteluun

Hybridikohdistusmuodot

Kun objektit ovat täynnä jatkuvia, ei-toistuvia ja runsaasti vaihtelevia geometrisia/tekstuurisia piirteitä, voit skannata ne suoraan geometrian ja piirteiden kohdistuksen avulla. Kohteeton 3D-skannaus ja yhden painikkeen käynnistys parantavat työskentelyn tehokkuutta paikan päällä.

Kun kohteilla ei ole riittävästi geometrisia tai tekstuurisia piirteitä, voidaan käyttää hybridikohdistustilaa (kohde- ja piirteiden kohdistus) . Kiinnitä vain useita markkereita piirteettömiin osiin, ja voit kohdistaa skannaukset sujuvasti.

Tasaisempi, helppokäyttöisempi

Suuri skannausalue: Suuri näkökenttä (FOV), jopa 580 mm x 550 mm, mahdollistaa nopean ja tarkan keskikokoisten ja suurten kohteiden skannauksen.

Deep Depth of Field: 720 mm:n skannaussyvyysterävyys ja parempi toiminnan tasaisuus auttavat pääsemään alkuun helposti.

Soveltuvuus tummiin ja vaaleisiin väreihin

iReal M3 on optimoitu skannaamaan kohteita, joissa on suuret värikontrastit sen ainutlaatuisen strukturoidun valon dekoodausalgoritmin ansiosta. Ohjelmisto tekee automaattisesti mahdollisimman oikean kokonaisvalotuksen, kun 3D-skannataan kohteita, joissa on tummia ja vaaleita värejä. Se sopii täydellisesti käyttäjille, jotka haluavat omaksua yksinkertaisen ja sujuvan 3D-skannauksen.

Algoritmin optimointi ihmisen kehon skannauksessa

Se tukee näkymättömän valon skannausta, hiusskannausta, skannatun henkilön liikkeiden aiheuttamien siirtymien automaattista poistamista sekä 3D-skannausta pimeässä.

Tutustu lisää valmistajan sivuilta,

Valmistajan sivut

Tekniset tiedot

Light Sources Infrared Parallel Laser Lines/ Infrared VCSEL Structured Light
Optimal scanning distance  400 mm
Effective working range  280 mm ~ 1000 mm
Scanning area  Up to 580 mm x 550 mm
Measurement rate Up to 1,300,000 points/s
Point distance 0.100 mm ~ 3 mm
Basic Accuracy Up to 0.100 mm
Volumetric Accuracy Up to 0.25 mm/m
Output formats OBJ, STL, PLY, ASC, SK
Work temperature 0 ~ 40℃
Interface mode USB 3.0
Weight 856 g
Dimensions 140×94×258 mm

Ladattavat tiedostot

Videot