SimScan 3D

SIMSCAN on markkinoiden ainoa kämmenelle mahtuva kannettava 3D-skanneri, joka vastaa; tai jopa päihittää suuremman kokoluokan skannerit tarkkuudessa.

SimScanin edut tulevat esille ahtaissa tiloissa, minne perinteiset käsiskannerit eivät mahdu. Tämän avulla on mahdollista saada aina korkealaatuinen 3D-skannaus ilman työympäristön rajoituksia.

Pieni koko, parempi datansaanti?

Yleisesti voisi tehdä olettamuksen, että pienessä laitteessa on jouduttu tekemään kompromisseja pienen koon saavuttamikseksi. SIMSCAN skannerissa pieni koko on saatu laitteessa suureksi eduksi. Laitteen koko pienentää kameroiden välistä etäisyyttä, minkä ansiosta pienten yksityiskohtien taltiointi parantuu huomattavasti.  Pienemmän polttovälin ansiosta syvissä rei’issä reunat eivät tule laitteen näkökentän eteen, mitä on havainnoillistettu ylläolevassa kuvassa.

Käyttö yhdellä kädellä

Laitteen koko on 203x80x44mm ja paino vain 570g, minkä ansiosta käyttö on erittäin vaivatonta. Laitteen pieni koko ja paino mahdollistavat pitkäaikaiset skannaukset ilman väsymystä. Käyttö on myös erittäin helppoa yhdellä kädellä laitteen ergonomisen muotoilun ansiosta.

Sana ”Siirreltävä skanneri” täysin uudessa merkityksessä

Laitteen erittäin pieni koko mahdollistaa täysin uudenlaiset skannaukset pienissä-ja suurissa tiloissa. Skannerrilla skannaukset putkien sisältä, sekä ahtaista tiloista, mitkä olisivat ennen ollut suurten skannerien ulottumattomissa.

Miellyttävä skannauskokemus

Laitteen erinomaisen pinnanlukutekniikan, sekä 11-laserviivan ansiosta käyttö on erittäin sulavaa ja helppoa myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Laitteen 2milj. pisteen skannausnopeus, sekä 400x400mm skannausala nopeuttaa skannauksia entisestään.

Laite suunniteltu teollisuuteen

Vaikka laite on pieni, on se tehty kestävään jatkuvaa kovaa käyttöä. Laitteessa on metallinen ulkokuori, mikä suojelee sisäisiä herkkiä osia ja ergonominen muotoilu pitää huolen, että laite pysyy hyppysissä.

 

Tekniset tiedot

Tyyppi SIMSCAN
Skannaus-tila Ultra-fast scanning 11 sinistä laser-ristiä
Hyperfine scanning  7 sinistä samansuutaista viivaa
Deep hole scanning yksi erittäin tarkka viiva
Laserviivojen määrä 30
Tarkkuus jopa 0.020 mm
Skannausnopeus jopa 2,020,000 mittausta/s
Näköalue jopa 410 mm × 400 mm
Laser-turvallisuus CLASS Ⅱ (ei haittaa silmille)
Resoluutio jopa 0.025 mm
Volumetrinen tarkkuus 0.020 mm + 0.035 mm/m
Volumetrinen tarkkuus
(MSCAN-L15 kanssa)
0.020 mm + 0.015 mm/m
Etäiyyss 300 mm
Fokus 360 mm
Ulosvientimuodot pj3,asc,igs,txt,mk2,umk,stl,ply,obj
Lämpötila-alue -10°C~40°C
Yhteys USB 3.0
Mitat 203 mm × 80 mm × 44 mm
Paino 570 g

Ladattavat tiedostot

Lataa esite painamalla kuvaa

Lue Case story painamalla tästä

Videot