SVI-CD-DR — manuaalinen 2D-videomittalaite, D.R.O.

Sipcon SVI-CD-DR Videomittalaite diginäytöllä

Tämä SVI-CH-DR videomittalaite diginäytöllä mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat mittaukset suurella tarkkuudella. Laitteen käyttö muistuttaa paljon työstökoneen ohjausta, joten suurta käyttökoulutusta laitteen laajaan käyttöön ei tarvita.

Sipcon valmistaa laadukkaita järkevän hintaisia videomittalaitteita, mitä on saatavana sekä perinteisempinä optisina että modernimpina digitaalikamerapohjaisina malleina.

Intuitiivinen käyttöliittymä

Videomittalaite Diginäytöllä

Mittapiirteet on sijoitettu suureen näyttöpaneeliin suoraan omilla painikkeilla. Tämä mahdollistaa, että laite on Helppokäyttöinen myös hanskojen kanssa!

Videomittalaite Diginäytöllä

Kahden näytön avulla käyttäjä näkee suoraan käyttöliittymästä, mitä tulee tehdä seuraavaksi. Painikkeet muistuttavat myös suuresti perinteisen CNC työstökoneen ohjausta, jolloin koneistajalle käyttöliittymän opettelu vaatii pienen määrän koulutusta.

Helppokäyttöiset erikoisominaisuudet

Videomittalaite Diginäytöllä

Perusmittojen lisäksi  erikoismittaukset helposti ja nopeasti selkeillä kuvituksilla mm. reikäpiirin mittaus, pisteiden suurin tai pienin välimatka ja monia muita. Laitteessa siis konstruktiopisteiden muodostus, mikä mahdollistaa haastavampien kappaleiden mittauksen.

Videomittalaite Diginäytöllä

Kappaleen paikoitus koordinaatistoon. Tämän avulla erillisten jigien käyttö ei ole mittauksessa tarpeellista vaan kappaleen voi asettaa vapaasti työalueelle.

Videomittalaite Diginäytöllä

Mittaohjelman luonti. Tämän avulla usean kappaleen identtinen mittaus sarjatuotantona. Tämä myös poistaa käyttäjäkohtaista variaatiota

 

Printtaa mittaraportti suoraan mittakoneesta paperisena. Mittatiedot mahdollista siirtää myös tietokoneeseen.

 

Videomittalaite Diginäytöllä

Perinteisten lineaarimittojen lisäksi kone mahdollistaa myös kulmien mittauksen. Lisäksi laite tunnistaa mitatut piirteet Automaattisesti, jolloin käyttäjä voi keskittyä olennaiseen; eli Helppoon mittaamiseen.

 

Tuote SVI-CH-DR
Mittaustapa GEO D.R.O. (Digital Read Out)
Mitta-alue Standardi: 100×100 mm
Optio: X-akseli 500 mm ja Y-akseli 400 mm saakka
Tarkennusalue 100 mm (ilman enkooderia)
Resoluutio 0.005mm
Lineaarinen tarkkuus (3+L/200) µ
Toistettavuus ±0.002 mm
Näköjärjestelmä 1/3″ korkearesoluutioinen CCD-kamera
Suurennus Optinen 0.7X – 4.5X
Mittaustapa Mittapisteiden haku hiusristikon avulla
Vaihtoehtoinen hardware PC +19″ näyttö
Pinnan valaistus Kuituoptinen/LED
Reunojen valaistus Halogeeni/LED
Toiminta Manuaalinen
Materiaali Metalli
Alustan kantavuus 10 kg
Joystick-ohjaus Optio
Fokusointityökalu Optio
Okulaarioptio Binokulaarinen/trinokulaarinen

 

Sipcon SVI-CH-DR markkinoiden kustannustehokkain ratkaisu tarkkuutta vaativille 100x100mm kappaleille. Otamme vastaan myös erikoistilauksia mm. suurempi työalueella. Kysy lisää demomahdollisuusista tai tilaa omasi jo tänään.

Kuukauden hinta Klaukkalassa € 5450,- alv. 0%!

200x200mm malli € 6 300,-

Lue lisää valmistajan verkkosivuilta. Katso myös Vision engineering mikroskooppimme visuaaliseen laadunvalvontaan ja tarkkailuun.