Aberlink 3D-mittausohjelma

Aberlink 3D-mittausohjelmisto on käytöltään  graafinen ja vuorovaikutteinen js siinä on automaattinen  mittauspiirteiden ehdotus eli ennustus. Sitä voidaan käyttää manuaali- ja CNC-koneiden lisäksi myös mittausvarsien kanssa.

Ohjelmistossa voidaan käyttää kielenä myös suomea.

Mittausohjelmisto voidaan säätää joko 2- tai 3-dimensioiseksi, ja se on käytettävissä sekä koskettavaan että videomittaukseen.

Mitattavat elementit rakentuvat kuvaruutuun ennustuksen mukaisesti ja elementtien välisiä mittoja voidaan poimia samalla tavalla kuin komponentti on mitoitettu työpiirustuksessa.

Mittausraportit voidaan esittää täysin graafisina tai numerotietoina eri muodoissa, joista löytyvät: nimellismitat, toleranssit, heitot, muoto- ja sijaintitoleranssit jne. Raportit voidaan myös tulostaa Excel-laskentataulukkoina SPC-käyttöä varten.

Mittausohjelma sallii lisäksi esittää esimerkiksi kokonaisen sarjan mittaustulokset samassa raportissa, ja tietenkin käyttävän yhtiön nimi sekä halutut muut tiedot, kuten sarjanumero ja vaikkapa eränumero, näkyy tulosteissa. Raportin kentät ovat helposti muokattavissa.

Joka kerta komponenttia mitattaessa luodaan automaattisesti ohjelma seuraavan samanlaisen kappaleen mittaamiseksi. Ohjelma laskee ”turvalliset” liikkeet elementtien välissä huomioiden jopa mittauskärjen indeksoinnit. Aberlink 3D-ohjelmisto ei ole kilpailijoitaan edellä vain käytettävyydessä, vaan myös laajoissa ominaisuuksissa. Tämä ns. online-ohjelmointi on nopeudessaann vertaansa vailla – muihin mittausohjelmiin verrattuna Aberlink on vuosisadan edellä, älä anna yksinkertaisen ulkonäön hämätä.

Lue ohjelmistosta lisää Aberlinkin sivuilta

Tutustu Aberlinkin koneisiin TÄSTÄ

Opetusvideoita YouTubessa

Ladattavat tiedostot

Suomenkielinen kielitiedosto:

Finnish_4.14v2

Videot