Aberlink offline-ohjelmointi/etäohjelmointi

Aberlink CAD Programming on offline-ohjelmointi-/etäohjelmointimoduli Aberlink-mittausohjelmaan.

Aberlink on tunnettu ainutlaatuisen helppokäyttöisestä ohjelmistostaan ja konepajakäyttöön tehdyistä mittakoneista, jotka eivät tarvitse mittahuonetta.

CAD programming -offline-ohjelmointi- eli etäohjelmointiuudistus on merkittävä lisätoiminto kaikille vanhoille Aberlink-käyttäjille, jotka voivat päivittää ohjelmistonsa uuteen versioon.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että saamme uusia taloudellisia ratkaisuja asiakasyritysten ulottuville ja heidän toimintansa laajenee.

Aberlinkin CAD Programming -offline-ohjelmointi-/etäohjelmointimodulia voidaan käyttää koordinaattimittauskoneessa tai etäohjelmointipisteessä virtuaalikoordinaattimittauskoneena.

Monien vuosien ajan Aberlink 3D -ohjelmisto on asettanut teollisuusstandardin sekä helppokäyttöisyydelle että ohjelmoinnin nopeudelle. Kuitenkin tähän asti sen käyttö on parhaiten toiminut opeta-ja-toista-ohjelmointimenetelmällä kappaleen mittausta tehtäessä.

Mutta jos mittausohjelma halutaan valmistella ennen kuin ensimmäiset komponentit on valmistettu ? Nyt esitelty uusi CAD-ohjelmointimoduuli toimii Aberlink-periaatteiden mukaisesti tehden mittausohjelman IGES- tai STEP CAD -malleihin yksinkertaisimmalla mahdollisella ohjelmoinnilla.

Mikäli osaat käyttää Aberlink 3D-ohjelmistoa, osaat jo käyttää CAD-ohjelmointimoduulia. Sen sijaan, että otettaisiin mittauspisteitä komponentista, klikataan hiirellä mallin pintaa niihin paikkoihin, joihin halutaan ottaa pisteitä.

Piirteiden ennustaminen toimii samalla tavalla kuin mitattaessakin. Esimerkiksi, jos klikkaat neljä kertaa samaan tasoon mallissa, ohjelmisto luo automaattisesti tasomittausyksikön ja pistää nämä neljä pistettä siihen. Kun klikataan toista elementtiä, sulkee klikkaus automaattisesti tasoikkunan ja katsoo seuraavaa piirrettä. Jos klikkaat ympyrämäiseen piirteeseen, vain yksi klikkaus tekee ympyrän tai kaksi klikkausta sylinterin. Aberlink 3D-ohjelmointi on käynyt entistä helpommaksi! Luonnollisesti ohjelmisto on suomenkielinen.

Videot