Ansys SpaceClaim

SpaceClaim  on uusi intuitiivinen mallinnusohjelma, jonka avulla voit tehdä solidimallinnusta kolmioverkon avulla. Ohjelmisto on rakennettu suositun SpaceClaim-ohjelman päälle, jonka takia sen käyttö on vaivatonta ja suoraviivaista.

Kolmiverkosta voidaan hakea automaattisesti eri alueita, jotka määrittävät tietyn geometrisen piirteen, kuten tason, sylinterin, kartion, pallopinnan jne.

Näiden avulla mallinnusohjelma voi luoda solidipiirteitä, joiden muokkaaminen onnistuu SpaceClamista tuttujen perustyökalujen avulla.

Kolmioverkosta on myös helppo ottaa poikkileikkauksia ja lähteä pursottamaan kappaletta näiden avulla. Lopputuloksena on valmis solidimalli, jonka tarkkuuden alkuperäiseen kolmioverkkoon voit varmistaa värikartan avulla.

Voit myös tehdä kolmioverkkoon käyriä ja niiden pohjalta vapaasti sopivia pintoja (free fit surfaces) mallin päälle ”kellumaan”.

Loistavan edullinen käänteisen suunnittelun ohjelma STL- ja kolmioverkkotiedostojen käsittelemiseen pikamalleja, käänteistä suunnittelua ja koneistusta varten.

Esimerkkejä 1

Esimerkkejä 2

SpaceClaim vapauttaa insinöörit historiapohjaisen mallinnuksen rajoituksista, mikä mahdollistaa minkä tahansa CAD-geometrian muokkaamisen tai luomisen nopeasti ja helposti.

Katso tämä video nähdäksesi, kuinka SpaceClaim antaa kenen tahansa mahdollisuuden työskennellä 3D-tilassa, samalla kun se vähentää dramaattisesti läpimenoaikaa valmistuksen, konseptuaalisen suunnittelun, käänteisen suunnittelun tai simulaation aikana.

  • Tuo kaikki tiedot ja muodot
  • Muokkaa, korjaa ja luo geometriaa nopeasti
  • Kiinteän, pinta- tai fasettigeometrian mallinnus
  • Hyödynnä skannaustietoja uusien osien suunnittelussa
  • Tehokkain työkalu valmistus- ja simulaatioinsinööreille

Jos pidät näkemästäsi, pyydä henkilökohtaista webesittelyä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia meille tai kokeile kokeilua tämän sivun lomakkeen kautta, jotta voit tarkistaa tämän ohjelmiston monipuolisuuden itse.

Videot