WORKXPLORE CAD-analysointiohjelma

WorkXplore on täydellinen työkalu 3D  -tiedostojen tarkasteluun ilman alkuperäistä CAD -ohjelmistoa. Intuitiivinen, nopea ja selkeä käyttöliittymä tekee ohjelmiston erittäin käyttäjäystävälliseksi!

Visualisoinnin, analysoinnin ja yhteistyön helppous!

WorkXplore on arvostettu tehokkaasta kombinaatiosta, joka koostuu täysipiirteisistä kyvystä, erinomaisesta yleistoiminnallisuudesta ja uskomattomasta nopeudesta. Se on erityisesti kehitetty dramaattisesti kasvavaan yhteistyöhön, tuottavuuteen ja tehokkuuteen läpi koko tuotekehityksen toimintojen: suunnittelun, tuotekehityksen, valmistuksen, laadun, myynnin ja asiakasyhteistyön, hankinnan, tuotedokumentoinnin ja muihin mahdollisiin tuotekehityksen toimintoihin. Ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää. Se on suunniteltu käyttäjille, jotka eivät välttämättä ole suunnittelun asiantuntijoita, ja tämän ansiosta sillä on helppo tutkia, minkä tahansa tyyppisiä 2D/3D CAD-tiedostoja.

Tukee useita eri CAD -formaatteja

WorkXplore pystyy avamaan lähes kaikkien tunnettujen CAD -sovellusten tiedostoja, sekä sillä pystyy myös tallentamaan tiedoston useissa eri formaateissa. WorkXploren avulla käyttäjät voivat esimerkiksi rakentaa virtuaalisesti yhtenäisiä prototyyppejä tai 3D -malleja eri CAD -sovelluksista tuoduista malleista. Käyttäjät pystyvät työskennellä mallin perusteiden kanssa ennen kuin luo todellisen prototyypin.

Avaa puolet nopeammin CAD -tiedostot kuin tavalliset ohjelmistot

WorkXploren nopeus on tunnettua, ja se korostuu eritoten kun ohjelmistoon tuodaan suuria 3D CAD -tiedostoja. Ohjelmisto avaa tällaiset tiedostot jopa puolet nopeammin kuin alkuperäinen CAD -ohjelmisto! Ohjelmisto tallentaa alkuperäisen tiedoston tiedot sen omaksi, kevyeksi, formaatiksi. Se antaa käyttäjän analysoida kappaletta ilman, että muuttaa alkuperäistä CAD -tiedoston sisältämää dataa. Tiedoston voi helposti lähettää vaikka sähköpostitse. Näin ollen yhteistyö helpottuu, sillä WorkXploressa tallennettujen kappaleiden ja kokoonpanotiedostojen jakaminen alihankkijoiden, asiakkaiden tai kollegoiden kanssa on erittäin helppoa ja vaivatonta. Ohjelmistossa on myös erityisen kompakti sovellus, jonka avulla voi helposti siirtää tiedostoja internettiin. Myös vastaanottaja voi välittömästi esitellä ja työstää saamaansa 3D -mallia.

Valmistajan sivut:
https://www.workxplore.com/

Videot