SURFCAM monipinta viimeistely optio

Viimeistely

SURFCAM’S 3-akselin monipinta-viimeistely optio on uskomattoman monipuolinen ja sitä voidaan soveltaa tehokkaasti melkein mihin tahansa 3-akseli tilanteeseen. Tässä esimerkissä aiomme fokusoitua ns. non-planar reuna pyöristyksiin jotka ovat osoittautuneet aika haastaviksi monelle muulle 3-akseli strategialle.

Yllä olevasta kuvasta näette kuinka tuloksena oleva työstörata seuraa jouhevasti reunan pyöristyspintoja.

Viiemsitely

Surfcam jouhevat viimeistelyradat

Ja tässä suurennus miten Sisäänmenot/Linkit asetukset vaikuttavat rataan.

Tämä on vain yksi esimerkki miten 3-akselin monipinta-viimeistely säästää teiltä aikaa ja energiaa ja parantaa tuotteen laatua.

Alileikkuu viimeistely

3 akselin monipinta-viimeistely SURFCAMissä on todella vahva 3-akselisten työstöratojen tekokone. Yksi monista eduista on sen kyky tarkasti ja turvallisesti suorittaa monipinnoille alileikkuu koneistusta.

Koska 3 akselinen monipintakoneistus on otettu 5 akselisesta strategiasta, tunnistaa se myös työkalun yläreunan säteen. Tämä piirre sallii 3 akselin monipintakoneistuksen koukkimatta koneistaa myös alileikkuita.

Viimeistely

Surfcam viimeistely alileikkuu

Surfcam’in 3-akseli monipinta optio tarjoaa vertaansa vailla olevan kontrollin 3-akselin viimeistely strategioille. Kuitenkin monipinta option edut eivät rajoitu vain viimeistelyyn. 3-akselin monipinta tarjoaa 4- ja 5- akselisen tavoin mahdollisuuden soveltaa jouhevaa viimeistelyrataa myös monikerroksiseen rouhintaan.

 

Videot