PK1209 PRO Max | automaattinen leikkuri

Leikkuri ominaisuudet

  • Leikkuri iso leikkausalue – kompakti konekoko

  • autolatauksen arkkipinon suurin kokonaispaino 300 kg
  • autolatauksen arkkipinon suurin korkeus on 400 mm
  • materiaalin suurin leikkauspaksuus on 10 mm

Käyttökohteet

PK leikkuri on automaattinen älykäs leikkausjärjestelmä, joka käyttää täysin automaattisen imukuppinostimen ja automaattisen nosto- ja syöttöalustan yhdistelmää. Se on varustettu erilaisilla työkaluilla, ja se pystyy nopeasti ja tarkasti leikkaamaan, puoliksi läpi leikkaamaan, painamaan taivutusjäljen ja merkitsemään. Se soveltuu näytteiden valmistukseen ja lyhytaikaiseen räätälöityyn tuotantoon kyltti-, paino- ja pakkausteollisuudelle. Se on kustannustehokas älykäs laite, joka täyttää kaiken luovan käsittelysi.

Järjestelmä

  • Rullamateriaalin syöttölaite. Tällä optiolla voidaan arkkien lisäksi syöttää materiaalia myös rullalta. Antaa asiakkaille mahdollisuuden ajaa  rullamateriaaleja kuten vinyylia.
  • Automaattinen arkin latausjärjestelmä. Automaattinen latausjärjestelmä poimii automaattisesti  ja siirtää leikkauspöydälle painetut arkit, joihin tehdään halut leikkaukset
  •  QR koodin skannausjärjestelmä. iECHOn ohjemisto tukee QR-koodin skannauksella tapahtuu leikkaustapahtuman tiedoston hakua ja avaamista  ohjaustietokoneeseen. Vain skannaus ja START napin painallus ja uusi arkkipino on leikkauksessa.
  • High Precision Vision Registration system (CCD). HD tarkkuuksisella kameralla voidaan tehdä leikkausprofiilien tarkka paikoitus ja registraatio eri painetuille materiaaleille, jolloin vältetään manuaalinen paikoitus ja painovirheet virheet ja saadaan yksinkertainen, tarkka ja nopea leikkaus. Eri materiaalien prosessointiin on useita erilaisia paikoitusmenetelmiä. Järjestelmällä taataan äärimmäinen leikkaustarkkuus.

BrightCut on erityinen leikkausohjelmisto mainosteollisuudelle.

Se voidaan yhdistää useimpiin markkinoilla oleviin graafisen suunnittelun ohjelmistoihin. Vahvan muokkaustoiminnon ja tarkan grafiikan tunnistuksen ansiosta IBrightCut voi suojata tiedot. Monipuolisella rekisteröintileikkaustoiminnolla se voi tarjota kokonaisratkaisun mainosteollisuudelle ja tehdä tuotannosta jatkuvaa.

Katso myös

PK Plus – pienempi arkkileikkuri protopakkausten tekemiseen

BK4 – nopea digitaalinen leikkuri

 

Tekniset tiedot

PK Pro Max
Konetyyppi PK1209 Pro Max
Leikkuuaalue (P*L) 1200×900 mm
Koneen koko (P*L*K) 3200x1500x1150
Leikkaustyökalut Oscillating tool, Universal Cutting Tool, Creasing Wheel, Kiss Cut tool, Drag Knife
Leikattavat aineet KT Board, PP Paper, Foam Board, Sticker, Reflective Material, Card Board, Plastic Sheet, Corrugated Board, Grey Board, Corrugated Plastic, ABS Board, Magnetic Sticker
Leikkauspaksuus max 10 mm
Media imupöytäjärjestelmä
Max leikkausnopeus 1500 mm/s
Leikkaustarkkuus +/- 0,1 mm
Data formaatti PLT, DXF, HPGL, PDF, EPS
Jännite 240 V / 50 Hz
Teho 6,5 kW

Videot