GweikeCloud ® Desktop 3D Laser Printer

Gweike Cloud on kotiin ja toimistoympäristöön suunniteltu helppokäyttöinen laserkaiverruskone. Koneen 50W laserteho on enemmän kuin riittävä logojen, tekstien ja kuvien merkkaamiselle erinäisiin materiaaleihin. 50W laserteho mahdollistaa myös puun ja muovin tehokkaan leikkauksen. Laiteessa on lähiverkkoyhteys (Wifi), jolloin laitetta voidaan käyttää etäältä. Parhaiten Gweike Cloudin käyttöä kuvaa perinteinen printteri. Tee kaiverruksesi helposti omalta työpöydältäsi ja nouda valmis lopputulos ”printteriltä”.

Aloita työstö yhtä nappia painamalla

Gweike Cloud helpponkäyttöisen ohjelmiston ansiosta käyttäjän tehäväksi jää asettaa työstettävä materiaali koneeseen ja painaa Start nappia.

Teollinen ilmansuodatin

Gweike Cloudin mukana toimitetaan teolliseen käyttöön soveltuva ilmansuodatin, mikä poistaa pahimmat työstöstä johtuvat savukaasut ja hajut.

CloudOnline- ohjelmisto

Gweikecloud toimii verkkoselaimella, mikä tarkoittaa, että ohjelmistoa ei tarvitse asentaa koskaan. Vedä ja pudota mallisi tai kuvasi suoraan materiaalin päälle ja AI-algoritmi tunnistaa työstöradat automaattisesti.

Automaattinen CCD-Scan kamera

Reaaliaikainen näyttö, älykäs kuvanpoisto Tekoälyn tietokonenäkö-algoritmin avulla laser voi automaattisesti tunnistaa ja poimia minkä tahansa kohteen pinnan kuvion. Yhdessä GweikeCloudin älykkään työstörata- suunnittelujärjestelmän kanssa on helppo leikata tai kaivertaa haluttu kuvio.

Voit nähdä kuvioiden soveltamisvaikutuksen materiaaleihin reaaliajassa. Säädä kuvioiden kokoa ja sijaintia vetämällä ja pudottamalla, jotta voit helposti määrittää laserin työskentelyalueen. Näet  materiaalin kuvaruudussa ja pystyt sijoittamaan suunnitelmasi haluamaasi kohtaan.

Lapsi- ja käyttäjäystävällinen

Täysin suljettu rakenne anta käyttäjillä parhaan suojan. Tuotteet ovat CE-, FCC- ja FDA-sertifioituja, kaikki elektroniset komponentit ovat 3C-standardien mukaisia.

Tunnista materiaali AI Techin avulla

Gweike Cloud voi asettaa parametreja ja muistaa ne automaattisesti seuraavia työstökertoja varten. Tunnistamalla materiaalissa olevan QR-koodin Gweike Cloud saa suoraan materiaalin paksuuden ja tyypin. Täten kone asettaak automaattisesti perusleikkauksen tai kaiverruksen parametrit, kuten polttovälin, nopeuden, tehon, leikkausajat jne. Käyttäjälle jää tehtäväksi vain asettaa kappale oikealle paikalleen.

Teollisuuden sovellukset

Laitteella on lukemattomia eri käyttökohteita ja eri työstömateriaaleja, mitä on mahdollista työstää  vaivattomasti. Tässä muutamia esimerkkejä: Puu, Akryyli, Kangas, Korut, Palapelit, Lasi, Nahka, Paperi..

Tilaa omasi info@rensi.fi tai kysy chatin kautta lisää!

 

Tekniset tiedot

Malli Gweike Cloud
Laserteho 50W
Kamera Automaattinen CCD-kamera
Työalue 510mm x 300mm
Koneen mitat  970mm x 565mm x 234.5mm
Paino 42.6kg
Virtalähde AC 220V±10%,50-60Hz
Paikoitustarkkuus ±0.05mm
Virrantarve 550W