Muovin hitsauskone

6Muovin hitsauskonetta käytetään hitsattaessa yhteen kahta eri levyä tai saman levyn molempia reunoja putken tekemiseksi.

 Muovin hitsauskone, ominaisuuksia

  • Tukeva hyvin maalattu teräsrakenne, patentoitu mekaanisesti synkronoitu käyttötekniikka, proportionaaliventtiilillä ohjattu hitsausalueen samanlainen paine
  • Sopii kaikille termoplastisille muovilevyille (PP-R, PP-H, PP-B, PP-S, HD-PE, PVC-U, PVC-RL, PVDF….)
  • Ohjausjärjestelmänä Siemens PLC, 7 värinen kosketus näyttö tai painonäppäin ohjaus.
  • Data parametrit valitan automaattisesti materiaalin mukaan, tyypillinen hitsauspaine, lämpötila ja aika.
  • 3 mm – 40 mm hitsauspaksuudet, erikoiskone aina 60 mm saakka

Käyttöalueet

Muovin hitsauskone on monipuolinen, sitä käyttävät säiliöiden, tankkien ja astioiden valmistajat, muovisten laitteiden valmistajat, ilmastointijärjestelmien valmistajat, veden, puhtaan ja likoveden, käsittelyjärjestelmien valmistajat, uima-altaat, käsittelyjärjestelmät ja kuljetusvälineet, jne

Muovin hitsauskone ja Tuottavuus

Rensi haluaa kasvattaa asiakkaan tuottavuutta ja tarjoa kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa mukana on myös tuottavuusympäristö, muovin jyrsinnän ja laserleikkauksen lisäksi muovin taivutuskoneet ja hitsauskoneet, myös J- ja C-hitsuaskoneet ja muun tarpeellisen tuottavuuden lisäämiseksi..

Tuottavuudella tarkoitetaan yrityksen tuotoksen eli yrityksen tuottaman arvon ja panoksen eli tuotoksen aikaansaamiseksi tarvittujen resurssien (henkilöstö, koneet, ym.) välistä suhdetta.

Eurooppalainen kilpailu mm. Puolan, Eestin, Ruotsin kanssa  laskee jatkuvasti tuotoksesta saatavaa hintaa, mikä toivon mukaan pakottaa yritykset tuottavuuden jatkuvaan nostamineen.

Yrityksien tuleekin kaikissa tilanteissa pitää huoli kilpailukyvystään nostamalla tuottavuuttaan. Huomattakoon ettei halpa ole synonyymi tuotavuudelle, pikemminkin päinvastoin.

Tuottavuutta voidaan nostaa mm.  ottamalla nykyisistä resursseista enemmän irti,  investoimalla uusiin teknologioihin   ja ennen kaikkea  kouluttamalla henkilöstöä.

Kokonais tuottavuusratkaisun osan Rensillä on jatkuva koulutus osaavien asiantuntijoidemme toimesta.

Muovin hitsauskone ja tuottavuus on lisätty mm. kasvattamalla rungon tukevuus maksimiinsa ja vähentämällä sähkönkulutusta.

Tekniset tiedot

Päittäishitsauskone kosketusnäyttöohjauksella

Päittäishitsauskone kosketusnäyttöohjauksella

 

 

Videot