ANYANG CNC-sorvi

Perussorvaukseen sopiva ANYANG

Anyang CNC-sorvi on tullut tunnetuksi ongelmattomana, kestävänä ja luotettavana työjuhtana. Niitä onkin toimitettu Suomeen useita kappaleita.

Anyang CNC-sorvi on joko vaakajohteinen tai vinojohteinen. Vaakajohteisina halkaisijat ovat yli metrin ja pituudet suuria.

Sorville on tunnusomaista sen korkea suhteellinen paino ja rungon tukevuus sekä johteiden kovuus. Koko rakenne on tehty jatkuvaan käyttöön.

Sorvi on saatavissa vaakajohteisena myös niin sanottuna työkalusorvina kahdella käsipyörällä ja FAGOR-ohjauksella. Muotin sorvi on normaalisti varustettu FANUC-ohjauksella.

Anyang on kotoisin tunnetusta ja vanhasta tehtaasta. Heillä on oma maalaamo ja valimo, niinpä rungot ovat mekaanisesti erittäin luotettavia. Sorvit ovat osoittautuneet erittäin kestäviksi työjuhdiksi Suomen ja Puolan konepajateollisuudessa.

Rensin haluaa kasvattaa asiakkaan tuottavuutta ja tarjoa kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa mukana on myös SURCFAM tuottavuusympäristö CAM-ohjelmineen.

Tuottavuudella tarkoitetaan yrityksen tuotoksen eli yrityksen tuottaman arvon ja panoksen eli tuotoksen aikaansaamiseksi tarvittujen resurssien (henkilöstö, koneet, ym.) välistä suhdetta.

Eurooppalainen kilpailu mm. Puolan, Eestin, Ruotsin kanssa  laskee jatkuvasti tuotoksesta saatavaa hintaa, mikä toivon mukaan pakottaa yritykset tuottavuuden jatkuvaan nostamineen.

Yrityksien tuleekin kaikissa tilanteissa pitää huoli kilpailukyvystään nostamalla tuottavuuttaan. Huomattakoon ettei halpa ole synonyymi tuotavuudelle, pikemminkin päinvastoin.

Tuottavuutta voidaan nostaa mm.  ottamalla nykyisistä resursseista enemmän irti,  investoimalla uusiin teknologioihin   ja ennen kaikkea  kouluttamalla henkilöstöä.

Kokonais tuottavuusratkaisun osan Rensillä on jatkuva koulutus osaavien asiantuntijoidemme toimesta.

 

Tekniset tiedot

Nimi on halkaisija pituus

CNC-Sorvi asennus