Uusi jokamiehen Konepajamittalaite Ison koneen ominaisuuksilla

Seuraavan sukupolven konepajamittalaite – Aberlink Extol on ensimmäinen mittalaite luokassaan, joka pystyy tarjoamaan suurta tarkkuutta pienessä ja tukevassa paketissa. Extol on täysin uuden sukupolven laite mikä korvaa aikasemmat mallit tässä kokoluokassa.

Tiivis tukeva paketti

Delta-mekanismin kolmen pystyssä olevan lineaarilaakerin ansiosta Extol ei tarvitse paineilmaa eikä erillistä mittahuonetta. Sveitsiläiset DC moottorit käyttävät tukevia lineaarijohteita ja laakereita, mitkä ovat tuttuja kestävien CNC-työstökoneiden puolelta. Tämänkin ansiosta mitattavan kappaleen paino voi olla jopa 200kg!

Pieni koko -> Ison laitteen ominaisuudet

Pienestä koostaan huolimatta laite on erittäin tukeva! Täysgraniittipöytä ja teräksiset lineaariakselit tarjoavat mittatarkkuutta ja luotettavuutta myös epäedyllisissä olosuhteissa. Mittatarkkuuden puolesta laite on täysin samalla viivalla suuremman kokoluokan mittalaitteiden kanssa. Mittatarkkuus on huimat (2.6 + 0.4L/100) μm! Ohjelmistona toimii jo ennestään tuttu Aberlink 3D kaikilla ominaisuuksilla ja elinikäisillä ilmaisilla päivityksillä.

Extol tukee myös uutta TP200B-anturia, joka käyttää venymäliuskatekniikkaa. Tämä  mahdollistaa suuremman mittausnopeuden pienempien ja suurta tarkkuutta vaativien kappaleiden kanssa. Lisäksi TP200-proben elinajanodote on pidempi, mikä tekee siitä ihanteellisen automatisoiduissa ja suuren voluumin sovellutuksissa.

 

 

Tilaa nyt Aberlink Extol suoraan työstökoneen rinnalle hintaan € 24 000,-

Hinta voimassa Joulukuun 2020 ja Tammikuun 2021

Lataa Extol-esite

« Takaisin ajankohtaisiin