Sipconin täydelliset 2D ja 3D mittalaitteet kuukaustarjouksena

Sipcon-videomittalaitteet kuukausitarjouksena 

Olemme lanseeranneet mallistoomme uudet suuren tarkkuuden videomittalaitteet, missä päämiehenä toimii luotettava Sipcon Instruments.

Sipconin videomittalaitteet tunnetaan mittatarkkuudesta ​​ja luotettavuudesta, mikä tekee niistä suositun laadunvalontajärjestelmän ammattilaisten keskuudessa.  Sipconin laitteita on toimitettu autojen komponenttivalmistukseen, sähkö-, elektroniikka-, kumi- ja muoviosien valmistussektorille maailmanlaajuisesti.

Sipconin 10000 neliömetrin tuotantolaitos sijaitsee Pohjois-Intiassa. Jokainen videomittalaite testataan perusteellisesti 25 laatuparametrilla ennen lähetystä asiakkaalle. Jokainen järjestelmä on kalibroitu ISO: 10360-7 -standardin mukaisesti. Jokaiselle järjestelmälle myönnetään myös kalibrointitodistus, joka on jäljitettävissä NPL / NABL: ään. Nämä videomittalaitteet voidaan toimittaa mittausalueella 50 X 50 mm – 400 X 200 mm (X-, Y-akseli).

Sipconin videomittalaitteet käyttävät telesentristä linssijärjestelmää, jotta sylinterimäisille komponenteille parhaiten soveltuva suurennuksen vaihtelu ei muutu. Lisäksi para-polttovälilinssit varmistavat, että toistuvaa tarkennusta ei tarvita eri suurennuksella. Monikerroksisten päällystettyjen linssien suurennusalue on 5X – 2000X, ja niillä on elinikäinen takuu.

Full HD, korkean resoluution kamerassa on automaattinen valkotasapaino ja automaattinen vahvistuksen hallinta, jotka varmistavat taltioitujen kuvien ja videoiden tarkan toistettavuuden, mitä tarvitaan tarkkojen mittausten suorittamiseen.

Yhdysvalloista peräisin olevien korkealaatuisten lineaaristen koodereiden virhe on alle 1 µm 1000 mm: ssä, ja korkea signaalikohinasuhde varmistaa tarkat tulokset. Vähimmäismäärän vaihtoehdot ovat 0,005 mm, 0,001 mm, 0,0005 mm ja 0,0001 mm.

Sipconin videomittalaitteet mahdollistavat siis erittäin kustannustehokkaat mittaukset suurella tarkkuudella. Laitteiden Helppokäyttöiset ohjelmistot mahdollistavat piirteiden mittauksen aina samalla tavalla käyttäjästä riippumatta.

  • Erittäin tarkka metallinen runko
  • Äärimmäisen tarkka mittaus ja toistotarkkuus pienitoleranssisissa mittauksissa
  • Automaattinen reunan tunnistus
  • Suuriresoluutioinen parafocal zoom linssi.
  • Korkean resoluution optiikka terävien  kuvien saamiseksi
  • Ainutlaatuisen hyvä soveltuvuus valon määrän muutoksiin
  • Manuaalinen käyttö pikaliikkeillä

Nopeat perusmittaukset

Mittapiirteet on sijoitettu suureen näyttöpaneeliin suoraan omilla painikkeilla. Piirteet on myös mahdollista mukauttaa juuri käyttökohteeseen sopivaksi. Täten jokaiselle käyttäjälle on vain tarvittavat mittaominaisuuden käytössä nopeasti pikapaneelilla.

Voit tehdä useita mittauksia samanaikaisesti asettamalla vaihtoehdot tämän ikkunan avulla. Esimerkiksi mittaat etäisyyttä kahden ympyrän välistä  ja haluat mitata samalla  kulman x-akselin välillä. Näin voit asettaa parametrit ja saat molemmat tulokset yhdellä napin painalluksella.

Helppokäyttöiset erikoisominaisuudet

Videomittalaite Diginäytöllä

Perusmittojen lisäksi  erikoismittaukset helposti ja nopeasti selkeillä kuvituksilla. Esimerkiksi ympyrän ”kissanviikset” yhdellä napin painalluksella.

Automaattisen mittaohjelmiston luonti

Näin käyttäjälle jää tehtäväksi ainoastaan ohjeiden seuraaminen. Tämä poistaa variaation eri mittaajien välillä ja laatu pysyy tasaisena, jopa manuaalikäyttöisellä mittalaitteella. Laitteen automaattinen reunantunnistus auttaa myös käyttäjää ohjelmoimaan mittausohjelman uusille kappaleille.

Optiona Renishaw mittakärki 3D-mittauksiin!

Markkinoiden luotettavimpana mittapäävalmistajana tunnetun Renishawin mittapäät on mahdoillista liittää SVI-IMG mittalaitteeseen, mikä mahdollistaa täydellisen 3D-mittauksen

 

Kuukauden hinta SVI-CH-DR Klaukkalassa € 5450,- alv. 0%!

SVI-CH-DR 200x200mm malli € 6 300,-

Kuukauden hinta Klaukkalassa 2.5D € 8 400,- alv. 0%!

Renishawin mittapäällä (Täysin 3D) hinta € 9 800,-

Katso lisää Sipconin mittalaitteista

« Takaisin ajankohtaisiin