Kreon-skannausvarsi

Skannaava mittausvarsi Ace & Skyline — kannettava mittakone integroidulla 3D-skannerilla

Unohda kaikki mitä tiedät ja löydä täysin uusi skannauskokemus Kreon Ace Skyline -skannausvarrella. Tämä uusi standardi tulee nopeasti sinulle oikeaksi laitteeksi mittaamaan kaikki koskettavat ja ei koskettavat mittaukset. Tarkkuus, nopeus, joustavuus… Ace Skyline vastaa kaikkiin sinun tarpeisiisi.

 

3D skannerit

Kreon mittausvarsi ja 3D-skannerit – tyypilliset yhdistelmät

Ace & Zephyr II Blue — markkinoiden tarkin skannausvarsi

Ace Zephyr II Blue 3d skanneri

Ace + Zephyr II Blue 3D-skanneri

 

Zephyr II Blue sinisen valon skannausvarsi on suunniteltu vaativia olosuhteita varten. Kiiltävät pinnat ja jopa mustat pinnat eivät ole ongelma.

10 µm tarkkuus, 250 000 pistettä sekunnissa ja 70 mm laserviiva puhuvat puolestaan.

Zephyr II Blue -skanneriavoi käyttää myös perinteisessä koordinaattimittauskoneessa, sama skanneri nivelvarsi mittakoneessa ja perinteisessä mittakoneessa säästää kustannuksia ja avaa aivan uuden näkymän laadun ohjaukseen.

Ace & Solano Blue — skannausvarsi ammattimaiseen käyttöön

Mittakone 3D-skannerilla – kilpailukykyinen ratkaisu skannata mikä tahansa kappale ja mitä tahansa materiaalia. Varsimuotoinen koordinaattimittauskone 3D-skannerilla – kilpailukykyinen ratkaisu skannata mikä tahansa kappale ja mitä tahansa materiaalia.

Baces & Solano — edullinen ja tosi tehokas skannausvarsi

baces solano

Taloudellinen paketti punaisen laserin skannerilla. Hyvin kevyt ja helppokäyttöinen ratkaisu.

Mikä on Kreon

Tekninen osaaminen

Kreonin yritys on jo yli 25 vuoden ajan toteuttanut kehittyneitä teknologioita ja valmistaneet 3D-skannausjärjestelmiä, joissa on korkealaatuisia materiaaleja. Valvomme tuotteidemme kokoonpanoprosessia ja kalibroidaan ne kaikissa vaiheissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja riskien minimoimiseksi.

Parannus ja innovaatio

Asiakkaiden palaute auttaa meitä parantamaan suorituskykyämme. Kiinnitämme huomiota kehittyviin tarpeisiisi. Työskenteletkö autoteollisuudessa ja ilmailuteollisuudessa, koulutuksessa tai muilla toimialoilla. Vastaamme asiakkaidemme haasteisiin korkeimmilla ja paremmila järjestelmillä.

 

Katso myös LEO 3D-skanneri
Katso myös uusi tarkempi 7-akselinen Ace+

Katso myös 6-akselinen ACE6-nivelvarsi

Tekniset tiedot

baces

Videot