Kreon skannaava mittausvarsi

Skannaava mittausvarsi Ace Skyline – kannettava mittakone integroidulla 3D skannerilla

Unohda kaikki mitä teidät ja löydä täysin uusi skannauskokemus Kreaon Ace Skyline skannausvarrella. Tämä uusi standardi tulee nopeasti sinulle oikeaksi laitteeksi mittaamaan kaikki koskettavat ja ei koskettavat mittaukset. Tarkkuus, nopeus, joustavuus … Ace Skyline vastaa kaikkiin sinun tarpeisiisi.

3D skannerit

Kreon mittausvarsi ja 3D S skannerit – tyypilliset yhdistelmät

 Ace Zephyr II Blue – markkinoiden tarkin skannausvarsi

Ace Zephyr II Blue 3d skanneri

Ace Zephyr II Blue 3d skanneri

 

Zephyr II Blue sinisen valon skannausvarsi on suunniteltu vaativia olosuhteita varten. Kiiltävät pinna ja jopa mustat pinnat eivät ole ongekma.

10µm tarkkuus, 250.000 pistettä sekunnissa ja 70 mm laserviiva puhuvat puolestaa.

Zephyr II Blue saknneria voi käyttää myös perinteisessä koordinaattimittauskoneessa, samo skanneri nivelvarsi mittakoneessa ja perinteisessä mittakoneessa säästää kustannuksia ja avaa aivan uuden näkymän laadun ohjaukseen.

Ace Solano Blue – skannausvarsi ammattimaiseen käyttöön

ace solano blueMittakone 3d skannerilla – kilpailukykyinen ratkaisu skannata mikä tahansa kappale ja mitä tahansa materiaalia.

Baces Solano – edullinen ja tosi tehokas skannausvarsi

baces solano

Taloudellinen paketti punaisen laserin skannerilla. Hyvin kevyt ja helppokäyttöinen ratkaisu.

Mikä on Kreon

Tekninen osaaminen

Kreonin yritys on jo yli 25 vuoden ajan toteuttanut kehittyneitä teknologioita ja valmistaneet 3D skannausjärjestelmiä, joissa on korkealaatuisia materiaaleja. Valvomme tuotteidemme kokoonpanoprosessia ja kalibroidaan ne kaikissa vaiheissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja riskien minimoimiseksi

Parannus ja innovaatio

Asiakkaiden palaute auttaa meitä parantamaan suorituskykyämme. Kiinnitämme huomiota kehittyviin tarpeisiisi. Työskenteletkö autoteollisuudessa ja ilmailuteollisuudessa, koulutuksessa tai muilla toimialoilla. Vastaamme asiakkaidemme haasteisiin korkeimmilla ja paremmila järjestelmillä.

 

katso myös 6-akselinen ACE6 nivelvarsi

Tekniset tiedot

baces

Videot

 

Ota yhteyttä