WORKNC CADCAM

WORKNC

WORKNC CADCAM  on johtava ohjelmisto pinta -tai solidimalleille valu,- muotti -ja työkalu liiketoiminnassa.  Ohjelmisto soveltuu 2 akselisesta koneistuksesta aina 5-akseliseen saakka. WORKNC:tä käyttää kaikki autoteollisuuden yritykset länsimaista Japaniin ja Koreaan asti. Kilpailuedun muihin CAM järjestelmiin antaa se, että Worknc käyttää omaa 5-akseli ominaisuutta. Muut CAM ohjelmistot melkein poikkeuksetta käyttävät samaa 5-akseli moduulia.

WORKNC on alansa paras CAM ohjelmisto, joka parantaa kaikkia suunnittelu – ja valmistusjärjestelmiä.  Erittäin viisaat ja helposti ohjelmoitavat työkaluradat antavat yrityksellenne vailla vertaansa olevat mahdollisuudet tuottavuuteen ja turvallisuuteen.

WORKNC:stä tekee turvallisen sen luotettavat työkaluradat. Ohjelmisto ei luo työkalurataa, jos se törmää kappaleeseen.  Myös ohjelmointi on sujuvaa, sillä seuraavaa työkalurataa voi ohjelmoida samalla, kun ohjelmisto laskee vielä edellistä rataa taustalla.

Moniakselista ohjelmointi ylivoimaa tuo automaattinen 5-akselirata. WorkNC:ssä on mahdollista muuttaa 3-akseliradat automaattisesti suoraan 5-akselisiksi.

Ohjelmisto kuuluu Hexagon tuoteperheeseen, joten siinäkin on DESIGNER käyttöoikeus ja NCSIMUL simulointi vakiona.

käyttöoikeus, sekä NCSIMUL simulointi vakiona.

Valmistajan sivut: paina tästä.

Tekniset tiedot

Lisenssi tasot ja ominaisuudet:
Hexagon_MI_WORKNC_2022-0_Feature_Chart_en_2021.pdf

Järjestelmän vaatimukset:

Katso tästä.

Videot