Kreon nivelvarsikoneet

Kreon Technologies

Kreon on ranskalainen valmistaja, jonka päätuote on siirrettävä mittakone, eli nivelvarsikone. Kreonilla on jo yli 25-vuoden kokemus 3D-skannereiden valmistuksesta; olivathan he alan pioneereja 90-luvulla. Kreonilla on maailmanlaajuinen myyntiverkosto ja on erityisen tunnettu laadukkaista ja teknologisesti edistyksellisistä laitteistoista.

Ace-nivelvarsimittakone – kannettava mittakone

6- ja 7-akseliset varret on kehitetty käyttäen innovatiivista teknologiaa ja korkealuokkaisia materiaaleja. Niiden nykyaikainen muotoilu tekee niistä kykeneviä ja hyvännäköisiä.  Lisäksi molempia ACE-malleja, sekä 6- että 7-akselista voidaan käyttää yhdessä Kreon-skannereiden kanssa.

6-akselinen, vai 7-akselinen nivelvarsikone? Mikä sopii sinulle parhaiten?

7-Akselisen mittausvarren edut

  • Yhteensopiva laajemman skannerivalikoiman kanssa
  • Erityisen ergonominen käsikahva parantaa käyttökokemusta

6-Akselisen mittavarren edut

  • Parempi mittatarkkuus; pienempi määrä kulma-antureita takaa paremman mittaustarkkuuden
  • Soveltuu koskettavaan mittaukseen haastavissa paikoissa, missä käsikahva saattaisi rajoittaa pääsyä

Aina varmasti parhaat mittaustulokset

Kreon nivelvarsikoneen kanssa mittaustarkkuus on varmistettu sisäisen lämpötilakompensoinnin ansiosta, mikä takaa sen, että aikaa ei kulu tilan turhaan lämmittämiseen tai jäähdytykseen. Lisäksi täysin langaton varsi sisäisen akun ja Wifi-yhdeyden kanssa varmistavat helpot ja nopeat mittaukset myös vaativissa olosuhteissa kentällä.

Täysin uudistunut Ace+ mallisarjan mittakone

ACE- mallisto pitää sisällään kaksi eri mallia; Ace ja Ace+. Ace+ malli tarjoaa uusien kulma-anturien avulla vieläkin suuremman mittatarkkuuden haastaviin mittaustehtäviin. Lue lisää ACE+ mallisarjasta tästä.

Zenith mittausohjelmisto

Kaikkien Kreon varsien mukana toimitetaan Kreonin oma Zenith mittaohjelmisto veloituksetta! Uudistunut (2022) mittaohjelmisto tarjoaa useille koskettavaa mittausta käyttäville asiakkaille erittäin kustannustehokkaan tavan mitata päämittoja, geometrisia toleransseja, sekä verrata mittoja olemassa olevaan CAD kuvaan. Ohjelmisto ei ole ainakaan hinnalla pilattu!

Nivelvarsikone joka käyttökohteeseen

Ace-malliston nivelvarsikoneet toimitetaan 2-metrisestä aina 5-metriseen saakka! Koolla tarkoitetaan laitteen pallomaista ulottuvuutta (havainnoillistava kuva).Kreonin laaja kokoluokka mahdollistaa käytön pienistä koneistetuista kappaleista aina suuriin hitsaittuihin rakenteisiin. Lisäksi laitteen Leap-Frog ominaisuuden ansiosta laitteen mittausalue on helposti monistettavissa siirtämällä vartta.

Leap-Frog

 Baces-mallisarja

mittausvarret

Baces siirrettävä mittakone

Kreon Baces on 3-ulotteinen mittakäsivarsi sekä koskettavaan että skannaavaan mittaukseen. Baces on edullinen vaihtoehto erityisesti koskettavaan mittaukseen. Nopeat perusmitat kappaleesta erittäin kustannustehokkaaseen hintaan.

siirrettävä mittakone

Kreon Baces-nivelvarsikoneissa on sisäinen kalibrointi ja rakenteen arkkitehtuuri perustuu hiilikuituun ja lentokonealumiinin käyttöön; tämä tekee rakenteesta erittäin kevyen ja tukevan.

Baces-varret ovat tarkoitetut mittauksiin, tarkistuksiin, käänteiseen suunnitteluun, 3D-printtauksen avuksi jne.

Mitä on Kreon?

Tekninen osaaminen

Kreonin yritys on jo yli 25 vuoden ajan toteuttanut kehittyneitä teknologioita ja valmistaneet 3D-skannausjärjestelmiä, joissa on korkealaatuisia materiaaleja. Valvomme tuotteidemme kokoonpanoprosessia ja kalibroidaan ne kaikissa vaiheissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja riskien minimoimiseksi

Parannus ja innovaatio

Asiakkaiden palaute auttaa meitä parantamaan suorituskykyämme. Kiinnitämme huomiota kehittyviin tarpeisiisi. Työskenteletkö autoteollisuudessa ja ilmailu-teollisuudessa, koulutuksessa tai muilla toimialoilla? Vastaamme asiakkaidemme haasteisiin paremmilla ja tarkemmilla järjestelmillä.

Katso myös SKANNAAVA MITTAVARSI ACE7 SKYLINE

Katso yleistä tietoa nivelvarsikoneiden toiminnasta Wikipediasta.

7-akselinen nivelvarsimittakone saatavilla nyt entistä tarkempanaKATSO UUSI ACE+