Kreon nivelvarsikoneet

siirretäävä mittakone

Kreon on ranskalainen valmistaja, jonka päätuote on siirrettävä mittakone, tarkemmin mittausvarsi. Kreonilla on 25 vuoden kokemus 3D-skannereiden valmistuksesta olivathan he alan pioneereja 90-luvulla. Kreonilla on maailman laajuinen myyntiverkosto ja on erityisen tunnettu laadukkaista ja teknologisesti huippua olevista tuotteista.

Ace-nivelvarsimittakone, kannettava mittakone

6- ja 7-akseliset varret on kehitetty käyttäen innovatiivista teknologiaa ja korkealuokkaisia materiaaleja. Niiden nykyaikainen muotoilu tekee niistä kykeneviä ja hyvännäköisiä.  Lisäksi molempia ACE-malleja, sekä 6- että 7-akselista voidaan käyttää yhdessä Kreon-skannereiden kanssa.

3 faktaa

Sekä Ace 6 että Ace 7 mittausvarsi, siirrettävä mittakone:

  • Valmius Kreon-skannerille ja koskettavalle mittapäälle
  • Lämpötilakompensointi
  • Sisäänrakennettu akku
  • Sisäinen vastapaino
  • Wifi PC:n ja varren välillä ja Bluetooth
  • Renishaw yhteensopiva liityntä sekä Skannereille että koskettaville päille
  • Automaattinen mittauspään tunnistus, ei tarvitse kalibroida

valmis kosketukseen ja skannaukseen

 mittausvarsi kootBaces-nivelvarsimittakone, kannettava mittakone

mittausvarret

Baces siirrettävä mittakone

Kreon Baces on 3-ulotteinen mittakäsivarsi sekä koskettavaan että skannaavaan mittaukseen. Baces on edullinen vaihtoehto ja Solano-skannerin kanssa erittäin edullinen 3D-skanneri vaihtoehto.

siirrettävä mittakone

Kreon Baces-nivelvarsikoneissa on sisäinen kalibrointi ja rakenteen arkkitehtuuri perustuu hiilikuituun ja lentokonealumiinin käyttöön, seikka joka tekee rakenteesta erittäin keveän ja tukevan.

Baces-varret ovat tarkoitetut mittauksiin, tarkistuksiin, käänteiseen suunnitteluun, 3D-printtauksen avuksi jne.

Mikä on Kreon

Tekninen osaaminen

Kreonin yritys on jo yli 25 vuoden ajan toteuttanut kehittyneitä teknologioita ja valmistaneet 3D-skannausjärjestelmiä, joissa on korkealaatuisia materiaaleja. Valvomme tuotteidemme kokoonpanoprosessia ja kalibroidaan ne kaikissa vaiheissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja riskien minimoimiseksi

Parannus ja innovaatio

Asiakkaiden palaute auttaa meitä parantamaan suorituskykyämme. Kiinnitämme huomiota kehittyviin tarpeisiisi. Työskenteletkö autoteollisuudessa ja ilmailuteollisuudessa, koulutuksessa tai muilla toimialoilla. Vastaamme asiakkaidemme haasteisiin korkeimmilla ja paremmila järjestelmillä.

Katso myös SKANNAAVA MITTAVARSI ACE7 SKYLINE

Yleistä nivelvarsimittakoneista Wikipediasta

 

Tekniset tiedot

ace 6 ace 7 baces

Videot