Artec Leo 3D-skanneri

Maailman ensimmäinen langaton, sekä  tekoälyohjattu skanneri Artec Leo

Artec Leo on ainoa langaton ja täysin itsenäinen  3D-skanneri, joka on suunniteltu tekemään skannauksesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Uuden NVIDIA Jetson TX2 -prosessorin, 5 tuuman sisäänrakennetun HD-näytön ja akun ansiosta se on täydellinen all-in-one 3D-skannausratkaisu nopeaan, tarkkaan ja laadukkaaseen digitointiin.

Vuoden 2022 Artec Leo toimii yli kaksinkertaisella teholla edelliseen verrattuna ja se takaa tarkkuuden kaikissa käyttökohteissa.

Helppo 3D skannaus: näe objektisi 3D:nä suoraan Artec Leon HD-näytössä

Ensimmäinen 3D-skanneri joka tarjoaa  laitteessa itsessään olevan automaattisen prosessoinnin. Artec Leo tekee 3D-skannauksesta yhtä helppoa kuin videon ottaminen. Skannatessa kappaletta näet samanaikaisesti 3D-kopion rakentuvan reaaliaikaisesti Leon kosketusnäytössä. Pyöritä 3D-mallia näytössä ja tarkista oletko saanut kaikki alueet skannattua ja skannaa alueet jotka jäivät varjoon. Katso videolta, kuinka helppoa käyttö on.

Artec Leossa ei tarvetta referenssitarroille

Leon huippuluokan geometrian ja tekstuurin seuranta tarkoittaa sitä, että referenssitarroille ei ole tarvetta. Voit vain osoittaa laitteella skannattavaa kohdetta ja aloittaa skananuksen. Tämän ansiosta kappaleen skannusnopeus kasvaa huomattavasti. Lisäksi laite soveltuu herkille kappaleille, mihin tarrojen liimaus on mahdotonta.

Täysin mobiili skannauskokemus

Artec Leon täysin mobiili skannauskokemus

Artec Leo antaa täyden vapauden 3D-skannauksessa, kiitos sisäänrakennetun tehokkaan prosessorin ja akun. Skannauksen aikana ei ole tarvetta olla kytkettynä tietokoneeseen tai virtalähteeseen, joten voit pitää Leo skanneria vapaastitoisella kädellä ja kävellä ympäriinsä ja skannata objektia ilman johtojen asettamia rajoituksia. Akku on vaihdettavissa, joten voit skannata jopa päivän maastossa.

Värikartta helpottaa skannausta

Artec Leo värikartta

Leossa on etäisyysanturi, mikä auttaa sinua pitämään optimaalisen etäisyyden kohteeseen skannauksen aikana ja keräämään näin enemmän dataa lyhyemmässä ajassa. Jos pidät skanneria liian lähellä skannaamasi pinta näkyy punaisena Leon näytöllä. Päinvastoin kappale näkyy sinisenä, jos etäisyys on liian suuri. Jos kappale näkyy vihreänä? Kaikki hyvin – jatka skannaamista.

Artec Leo on älykkäin 3D-skanneri markkinoilla

Älykäs Artec Leo

Näytön älykäs pinnanlaadun ilmaisin näyttää, mitkä alueet on skannattu kokonaan ja mitkä vaativat lisähuomiota, esim. jos kulmista puuttuu dataa, tai osa kappaleesta jäi skannamatta. Se antaa myös vihjeitä, jos skannaat liian nopeasti tai pidät skanneria liian kaukana.

Artec Leo on suunniteltu käytettäväksi

Keskeytä ja jatka skannausta saumattomasti aina kun tarvitset.
Kun olet valmis jatkamaan, Leo jatkaa siitä, mihin jäit, ja lisää uusi data olemassa olevaan projektiin.
Artec Leo on erittäin helppokäyttöinen

Artec Leo = vähemmän käsittelyä

Tekoälyteknologian avulla Leo tallentaa vain tarvitsemasi tiedot – enemmän älykkyyttä vähentäen käsittelyaikaa ja puhdistustöitä.Artec Leo on älykäs skanneri

Täysin uusi NVIDIA Jetson TX2

Se voi olla pieni, mutta se on mahtava. Leon uusi NVIDIA Jetson TX2 -siru toimii yli kaksinkertaisella teholla edeltäjäänsä verrattuna, mutta käyttää alle 7,5 wattia!

  • Kaksin kerroin viisaampi
  • 30% nopeampi prosessointi
  • 2x sisäinen muisti 16 GB-> 32 GB!
  • Nopeampi keskusmuisti 8GB, 128-bit LPDDR4 @ 1866Mhz
  • 2x enemmän iteraatoita sekunnissa Denver 2, 6-ydin prosessorilla 2Ghz taajuudella

Artec Leo suorituskykyinen prosessori

Taattua Tarkkuutta Artec Leolla!

Tee työsi luottavaisin mielin, sillä 2022 Artec Leo tarjoaa tarkat tulokset, joita huippuluokan ammattitason tarkkuusinstrumenteilta vaaditaan. Laajasti testatulla laitteellasi on kalibrointisertifikaatti, joka takaa suorituskyvyn. Laitteessa on sisäänrakennettu länpotilakompensoiti, sekä Artecin kalibrointilevyn kanssa voit verifioida laitteen tarkkuuden ja varmistua mittatarkoista mittauksista.

Artec Leo Kalibrointitodistus!

Kaikki 2022 Artec Leo skannerit toimitetaan kalibrointitodistuksen kera, minkä avulla voit olla varma, että laite toimii mittatarkasti.

Artec Leo kalibrointitodistus

Automaattinen lämpötilakompensointi

Leo sisältää nyt ohjelmistoparannuksia, jotka säätelevät skannerin toimintaa ja pitävät sen komponentit optimaalisessa käyttölämpötilassa. Tämä auttaa varmistamaan, etteivät lämpötilamuutokset vaikuta laitteesi tarkkuuteen.

Artec Leo Kalibrointilevy

Ymmärrämme, että saatat käyttää laitettasi eri käyttöolosuhteissa kuin, missä se on testattu ja kalibroitu. Varusta itsesi uudella Leo-kalibrointisarjallamme, jonka avulla voit tarkentaa Leon parametreja ja eliminoida kalibrointivirheet, jotka ovat saattaneet ilmetä kuljetuksien aikana.

Sovellukset Artec Leolla

Koska käyttäjä voi kaapata sekä laajoja alueita että hienoja yksityiskohtia voidaan Artec Leo -skanneria käyttää hyvin erilaisiin objekteihin pienistä mekaanisista kappaleista ihmisen vartaloon, autoihin, veneisiin tai rikospaikkoihin.  Sovellusalueet ovat laajat mukaan lukien teollinen valmistus ja laaduntarkkailu, terveydenhoito, rikospaikkatutkinta, virtuaalitodellisuus ja e-kauppa. Lisäksi Artec Leon uusi langaton toiminta ja sisäinen prosessointi  avaa aivan uusia integraatiomahdollisuuksia.
Artec Leo rikospaikkaskannausta

Rikospaikkaskannaus

Artec Leolla ei tarvetta referenssitarroille

Kuten kaikki Artecin 3D-skanneri, Leo käyttää tehokasta hybridi geometria- ja tekstuuriseurantaa, tarkoittaen että voit vain osoittaa kappaleeseen ja skannata. Normaalitilanteissa ei ole tarvetta liimailla referenssitarroja sinne tänne objektiin  (ja taas poistaa niitä skannauksen jälkeen)

Artec Leo käyttökohteet

Artec™  3D-skannerien tekstuurimallit ovat korkealuokkaisia ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi Suomen kulttuuriperinnön tallentamiseen ts. skannaamaan museoiden esineet ja vaikkapa 3D-tulostamaan niistä esine jokaiselle halukkaalle.

Artec 3D-skanneri voidaan kytkeä Robottiin. Voidaan AUTOMATISOIDA mittaustapahtuma, voidaan tehdä ONLINE mittauksia ja skannauksia. Automaatio tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia.

Laaduntarkkailussa robottiskanneri on omiaan ja uusin käyttöalue on ns. CSI-puolella auttamassa poliisin teknistä tutkintaa. Artec-skanneri skannaa mittatarkasti ja värikuvin mahdolliset uhrit ja ympäristön, missä rikos on tapahtunut jolloin rekonstruktiointi on tietokonen ruudulla helppoa ja nopeaa ja 3D-analyysit auttavat selvittämään tapahtumien kulkua.

Robottiskanneri voi olla eri robottien kanssa, minkä tahansa robotin kanssa.

Rensi haluaa kasvattaa asiakkaan tuottavuutta ja tarjoa kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa mukana on myös Artec-skanneri tuottavuusympäristö SpaceClaim ohjelmineen.

Tuottavuudella tarkoitetaan yrityksen tuotoksen eli yrityksen tuottaman arvon ja panoksen eli tuotoksen aikaansaamiseksi tarvittujen resurssien (henkilöstö, koneet, ym.) välistä suhdetta.

Eurooppalainen kilpailu mm. Puolan, Eestin, Ruotsin kanssa  laskee jatkuvasti tuotoksesta saatavaa hintaa, mikä toivon mukaan pakottaa yritykset tuottavuuden jatkuvaan nostamineen.

Yrityksien tuleekin kaikissa tilanteissa pitää huoli kilpailukyvystään nostamalla tuottavuuttaan. Huomattakoon ettei halpa ole synonyymi tuotavuudelle, pikemminkin päinvastoin.

Tuottavuutta voidaan nostaa mm.  ottamalla nykyisistä resursseista enemmän irti,  investoimalla uusiin teknologioihin   ja ennen kaikkea  kouluttamalla henkilöstöä.

Kokonais tuottavuusratkaisun osan Rensillä on jatkuva koulutus osaavien asiantuntijoidemme toimesta.

Osana nykyaikaista tuotantoratkaisua on 3D-skannaus osana laaduntarkkailua ja suunnittelua.

Katso myös Space Spider 3D-skanneri

Artec Space Spider

Kaikki 3D-mallimme Viewshape sivustolla

Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot

Artec Leo 2022 esite

Videot

Kenkälestin skannaus

Peliohjaimen skannaus

Veneen takakansi